Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklidnou hladinu života menšího okresního města, které „je dostatečně malé na to, aby se všichni jeho obyvatelé navzájem znali, ale ne zas tak malé, aby o sobě všechno věděli“, jednoho dne rozbouří hrůzný nález. V ordinaci vážené zubní lékařky je objevena mrtvola neméně vážené místní podnikatelky. Vyšetřováním její vraždy je pověřena dvojice kriminalistů Jaroslav Falta (V. Dlouhý ve své poslední televizní roli) a Petr Brouček (M. Dlouhý). Na nich je, aby složitý případ, do kterého je zapletena řada místních známých osobností a který se celý „točí“ kolem luxusního pánského podniku, vyřešili. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Když policie provádí rekonstrukci u baru Lilie, přijíždí na místo televizní štáb. Policajt sice štáb z místa vykáže, ale štáb si tam stejně dělá, co chce, točí záběry přesto, že by tam od zátarasu nemohlo být vidět. A také „strážící“ policajt nic nedělal, což ve skutečnosti by takhle se chovající štáb nenechal na místě... (pjotri)
  • Spoiler: Kouble (Pavel Nečas) přiváží Hálka (Josef Jurásek) z nemocnice bavorákem (svědectví ošetřující lékařky) do jeho domu, aby si užil sexu se svojí, později zavražděnou, manželkou Ditou. Hálek má naspěch, aby se vrátil včas do nemocnice. Přesto ho Kouble, na zavolání, odváží do baru Lilie, kde Hálek měl uškrtit Ditu. Jak se tam ale Dita mohla před manželem dostat, když ho tam po sexu s ní odvezl Kouble a ona tam byla přesto dřív, i když schůzku s Kůrkou posunula? Že by byla na dvou místech současně – doma sexovala s manželem a současně v baru čekala na Kůrku v kostýmu dominy? Kde byl mezitím její spěchající manžel, který z domu odešel, resp. byl odvezen hned po sexu s ní a do baru dorazil evidentně až po ní... (pjotri)

Reklama

Reklama