Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Aono Tsukune se po prázdninách opět vrací do školy Youkai, skryté před okolním světem za magickou bariérou. I tentokrát se ocitá ve světě démonických bytostí, opět naštěstí s kupou kamarádek kolem sebe, které ji hodlají ochránit jak jen to bude možné. (Geriel)

Recenze (7)

Larky 

všechny recenze uživatele

O hvězdičku lepší než minule.Kupodivu má 2. sezóna Rosario to Vampire místy i náznak děje!...ale že se parchant (ten děj myslim) mezi všemi kalhotkami a podprsenkami dlouho schovával. Standartní ecchi v zajímavém prostředí s krásnými slečnami, parádním roztancovaným openingem a prostinkym dějem. Lehký nadprůměr - 55% - *** ()

Haide 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto minimální děj je stále více než žádný děj v první sérii. Ale stále je to děs a hrůza, takže tímto anime (které bylo zároveň mé první v tomto žánru), zakončuji svou ecchi exkurzi a vracím se k nějakým anime, kde není 90% stopáže pohled na kalhotky a výstřihy. ()

Nyan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mě napadá, proč má druhá série o tolik větší hodnocení než první, i když přibyla nová hlavní postava, tak se v podstatě nic nezměnilo. Odpověď je nasnadě: koho znechutil prequel, tak ten po tomto pokračování sotva sáhne. ()

Chinese Ashio

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhej sérii začal Tsukune niečo pociťovať k Mokinej druhej stranke - upirskej. Potom sa tam ešte objavila aj Mokyna otravna, ale ze poriadne otravna sestra blabla (nepamatam si jej meno, holt mi za to aby som si ju zapamatala nestala), a v podstate to bolo stale o tom istom, otravne, ale predca jedna vec sa zmenila. Režiser zapojil do toho svoju perverznu stranku. Nudaaaaa, ani nedam hviezdicky, 2 seria ma lepsie hodnotenie iba koli tomu lebo tam obcas ukazovali kozy a spodne pradlo.... fakt trapaci. ()

Craylo 

všechny recenze uživatele

Vysoce perverzní anime pro děti, po shlédnutí mohou plynule přejít k jakémukoliv chapadlovému hentai. Nicméně pořádná dávka velice stupidní zábavy spolu s kvalitním J-POPem dodává seriálu zvláštní šmrnc. ()

Reklama

Reklama