Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kombinace 1st Coffee Prince a japonského HYD, takže gender bender k tomu harémovka. Park Shin-hye v hlavní roli výborná, stejně jako Jang Geun-seok, i zbytek obsazení je fajn, zejména Kim Yu-jin v roli mrchy, která si hraje na roli světice a je soupeřkou hlavní hrdinky. Potěší i Hong-gi Lee v roli natvrdlého bubeníka. Problém je, že ingredience seriálu jsem už viděl jinde a mnohem lépe, ani vynikající sestry Hongovy žádné zázraky ve scénáři nepředvedly. Po čase je jasné, jak vše skončí, vedlejší bishík nemá šanci, což je všem jasné, v seriálu užijete legraci, pobavíte se, ale viděl jsem už lepší. Přece jen po delším čase a repríze musím uznat, že je to pořád nadprůměrná série a zvedám ze tří hvědy na 4 (únor 2019). ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj první korejský seriál, a rozhodně ne poslední. Hned v prvním dílu jsem si seriál zamilovala :-D - je neuvěřitelné kolik roztomilých herců Korea vlastní :-D . Park Shin a Geun Seok jsou velmi pěkný pár, spolu jim to sluší, jen ze začátku jsem s tím arogantním klukem :-) měla trochu problém.... no ale postupem času obměkčil i mé srdce :-) Yonghwa i když tady mu to ještě moc nešlo, i tak jsem na něj ráda koukala :-) A Jeremy? no ten to prostě vyhrál na plné čáře :-D ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Začátek prvního dílu na mě zapůsobil humorem a (negativně) amatérskou kamerou. Během dalších dílů homor (subjektivně) lehce poklesl, kamera mi dál nevadila, zato mi dojem ze "seriálu" značně začala kazit ústřední komedie, která mi silně evokovala telenovaly. No, a jsme u kamene úrazu - tohle vlastně je telenovela. Sice korejsky milá, ale stylem se telenovele podobá - děj je dost roztahaný, časem divák vytuší, kdo co s kým, a zbývá jen "jak" - tj. dívat se jak se vše vyvine a bavit se, je-li čím. Zkrátka nápad, zápletka (co si přečtete v obsahu) je dobrý základ, ale provedení mohlo být lepší. 70% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Seriálu, na jehož konci bych nejraději zmlátil hlavního hrdinu, není prostě možné 5* dát. Ok, jinak. Nevidět před tímto patnáct jiných jihokorejských seriálů, asi bych byl nadšený. Oněch pět let, které uplynuly, je podle mě vidět. Dnešní seriály jsou méně natahovací a hlavní hrdinové když si v něčem nerozumí, vyříkají si to. Na druhé straně je You're Beautiful dobře zahrané (přestože jsem podobné typy herců už viděl - Just You, The 1st Shop of Coffee Prince). Dobře se na to dívalo. ■ Without Words od Park Shin Hye http://www.youtube.com/watch?v=7xmJDaDXKwM ■ Nejvíc se mi líbilo, když Park Shin Hye začaly vybuchovat v hlavě ohňostroje :). ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho důvodů, proč se tenhle seriál nadobro zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších. Prvním je fakt, že se jedná o krásnou romantickou a velice naivní pohádku, která vás zcela pohltí. Druhý důvod mají na svědomí herci, kteří jsou úžasní, a kteří vás svými hereckými dovednostmi dokáží vtáhnout do děje. Mohla bych pokračovat výpisem dalších pozitiv, ale to s radostí přenechám někomu jinému. Jediné, co tomuto seriálu ubírá na kráse, stejně jako u jiných kdramat, je zbytečně natažený konec.... Jinak palec nahoru, ráda se k příběhu o nevinné a lehce naivní Gu Mi Nam vracím a jsem si jistá, že v budoucnu na sebe ještě několikrát narazíme. (P.S..: Tae Kyung je naprosto boží, už chápu proč sis ho zamiloval). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama