Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už hodně dávno jsem si naplánoval, že zkouknu Malýho poseroutku, až budu nemocnej. Problém je v tom, že jsem ten typ člověka, co když už ve škole chybí, tak to není kvůli tomu, že by byl nemocnej, takže když jsem zrovna právě ležel po extrémně dlouhý době doma, hned jsem věděl, na co se kouknu. Proč tohle? Protože kdybych se na to koukal někdy jindy, bylo by to mrhaní časem a navíc to je něco takovýho jednoduchýho, u čeho jde vypnout a třeba se i sem tam zasmát. Samotnej film je fajn, ale nic víc v tom nevidím, což jsem samozřejmě čekal, takže nejsem zklamanej. Je to originální těma situacema, ale zároveň je všechno naprosto předvídatelný. Celkem mě nadchla postava Chloë Grace Moretz, kterou jsem si vůbec z dřívějška nepamatoval. Byla hodně sympatická a zajímavá. Vyhodnocení: Ještě, že jsou ty trapasy jen vymyšlený, protože já sám bych to nezvládl se takhle ztrapňovat 😂 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Neznám knižní bestseller amerického designera online her Jeffa Kinneyho (s dobrovolným čtením jsem bohužel seknul již na druhém stupni základní školy), ale hádám že tady se podařilo to, na čem ztroskotal Goscinnyho Mikuláš. Ono zrovna nebude nejjednodušší převést na plátna biografů jednotlivé elementární epizody ze života školou povinného hrdiny a zachovat si kouzlo a poetiku knižních stránek, ale z této adolescentní mozaiky cítím, že je na čase vzít čtení opět na milost. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Každá generace má své hrdiny. Ta současná zřejmě malého outsidera, který chce být slavným, ale nedaří se mu to. Alespoň ne v dobrém slova smyslu. Když pominu mizerný český dabing, tak celkově film ničím nevyniká. Je určen pouze pro děti, dospělé svým obsahem skutečně míjí. Tudíž nálepka "rodinný" mu rozhodně nepřísluší. Některé vtipy jsou vtipné, ale celkově se nefanoušek spíše nudí. Přesto dávám tři hvězdičky - protože jsem už dospělý a nerozumím tomu... ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jak já miluji tyhle infantilní blbé komedie pro smrady. Nejzábavnější knižní série dostala filmovou adaptaci, rovnou celou triologii [čtyřku neuznávám], které se přes své ikonické scény staly skvělým gilty pležr, a herecké podání Grega nebo debílka Rowleyho sedí jak prdel na hrnec. Postavy jsou tak otravné, hnusně americké ale Murphyovsky absurdní, až je to kulervoucně skvělé. Konečně jsem pochopil zadání film podle knižní adaptace.. // giltypležr 🖤 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna ptakovina, ale clovek se proste musi smat. Pribeh tu vicemene neni, je to spis takovy epizodni, proste scenky ze zivota decek ve skole s jejich problemama a zabavama. Misty se sem sice zacne protlacovat nejaky to poucovani, ale nastesti ne nijak vyznamne, vetsinou to jsou proste tu vice, tu mene vtipny/trapny forky. Film navic dost svizne odsejpa, takze nuda nehrozi. Co se tyce hercu, jasne, nemaj moc co hrat, ale i tak jsou dost tragicky a to deti i dospeli. Ale jako 90 minutova oddechovka, proc ne. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno