Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pavel Poulíček a Václav Tittelbach. Hvězdy českého sportovního zpravodajství a sportovního komentování vůbec. Tito pánové mě vždycky dokázali překvapit svou znalostí, zaplavili diváka přemírou informací, které se opravdu nikde jinde než od nich dozvědět nemohl. Klobouk dolů pánové, bez vás už to není ono. Hlavně fotbalové přenosy s panem Tittelbachem vstoupily do dějin. A pan Poulíček, ten zase vždycky mohl komentovat rovnou od kolotoče, nemusel ani měnit studio. 20% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nováci pojali sport po svém, nic proti, na sportovní noviny měli vždy jen sotva čtyři minuty, bez znělky asi tak dvě. Ale jakmile se pustili jejich "experti" Poulíček s Tittelbachem do komentování hokeje či fotbalu, poznali jste hned, co je to sportovní peklo a pro koho se tam za totálně zprzněný komentář vaří voda. ()

Reklama

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrné zpracování sportovních zpráv. Modeátoři jsou více k smíchu než k pláči, ale vážně se brat určitě nedají. Tittelbach a dnes Pouva jsou úplně mimo. Sportovní zprávy jsou nepřesné a zbytečně stručné. Raději něco senzačního než to, co zajímají i ostatní.... A trapnost nad trapnost v podání Borce na konce je jen třešnička na dortu ubohosti... ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Vidím to stejně jako duklak2. Hlasatelé, kteří si tak maximálně myslí, že sport je nějaké cizí slovo. Nemají páru o čem mluví. Z extraligy ukáží vždy tak 2-3 góly z jediného zápasu a zbytek přečtou. Snaží se být aktivní a všude posílat své lidi, ale názory nějakých přiblblíků, kteří nedokáží se sportovcem udělat ani pořádný rozhovor nikoho nezajímají. Hlavně, že čtyřikrát ukáží jak se na ZOH 2010 zabil gruzinský sáňkař. Za tohle palec dolů Novo! Plně platí staré známé: "Nova kurví fotbal!" rozšířené na "Nova kurví sportovní zpravodajství!" Jedna hvězda za to, že alespoň občas ukáží něco zajímavého co na ČT nebylo. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Smrt bulváru. Novo, ty ničíš sport. Hrozní moderátoři, kteří sportu nerozumí a je na nich vidět, že je ani nebaví. Nikdy jsem nepochopil odkud NOVA čerpá výsledky z extraligy ledního hokeje. Na ČT nám je řeknou v 19:45 a NOVA ve 20:00 nás informuje o stejných, i když se dávno změnily. Vysvětlete mě to prosím někdo. Víte co je nejhorší? Že se na tento pořad dívá určitě více lidí, než na branky, body vteřiny. Lidi styďte se. A kdo bude dnes borec na konec?:-) ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama