Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Čo napísať o filme, v ktorom je každý záber na smiech. A to či už po režijnej, scenáristickej alebo hereckej stránke - ak sa vôbec o týchto formách vôbec dá povedať ako o niečom ako umenie. Ako vidím, Asylum je proste spoločnosť, u ktorej má šancu každý. Tak by to mohli skúsiť aj slovenský režiséri a herci. Do takéhoto bludu by sadli ako prdel na nočník. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je ve znamení hororů s pirany. Tento horor z televizní produkce Asylum nedosahuje ani v nejmenším preciznosti Ajova spektáklu Piranha 3D, a těžko obstojí i s průměrnými horory, protože podle speciálních efektů neuvěříte, že je z roku 2010. Je však na něm sympatické, jak se po celou dobu tváří sebevědomě, a jak je mu úplně jedno, že má předpotopní triky, odbytou realizaci a zcela absurdní scénář. Bere se smrtelně vážně a divákovi tak jasně dává najevo tvrzení "ber nebo nechej tak". A slovnímu spojení "stupidní horor" dává úplně jiný až obří význam. Stejně jako jsou obří, geneticky modifikované a stále rostoucí pirany, jejichž obří růst je výsledkem neúspěšného pokusu, po kterém se nepřijemně přemnožili v řece Orinoco. Jejich ostré zuby záhy pocítí dva vyznamní politici a do incidentu se vloží americká armáda, která na místo vyšle svého analytika Paula Logana, aby zjistil, co se vlastně stalo. A v tomto hororu se toho stane dost. Pirany odolají všem pokusům na jejich zničení, včetně atomové nálože, a ani slaná mořská voda jim neublíží. Film střídá dobré okamžiky se špatnými až do finále, které vidím, jako poměrně velkolepé na televizní poměry, ale aby film vypadal precizně, by musel disponovat bombastickým rozpočtem. Nedá se nic dělat. Ačkoliv se ve filmu pořád něco děje a má dynamické tempo, z podprůměrných kalných vod se vyplavit do křištálově průzračných vod, nedokáže. 40% ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha přebírá štafetu po ultimátním Mega Shark vs. Giant Octopus (a trochu nečekaně nahrazuje jeho poněkud disfunkční pokračování Mega Shark vs. Crocosaurus) a předkládá naprosto ukázkovou formu diváckého masochismu, dovedenou zcela záměrně k dokonalosti. Tvůrčí diletantství, neschopnost a v neposlední řadě také vědomí tohoto všeho tak opět dávají vzniknout parádnímu monster béčku, kde se pro dobře mířenou špatnou hlášku nejde nikdy daleko, piraně vyskakují z vody, naráží do domů a náslesledně explodují a vysmátí statisté, vyděšeně utíkající před piraněmi se schovávají za trubky a náramně se u toho baví, v mylném domnění, že už nejsou v záběru. "You're fish fruit!" ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že už mě nemá šanci vůbec nic překvapit. Viděl jsem obří chobotnice, zombie vodníky, vraždící rajčata, Teletubbies i Turecké hvězdné války, ale tohle teda ještě ne! Mega Piranha se naprosto vymyká - a neříkám to jenom v takovém tom krátkodobém údivu nad libovolnou sračkou, kterou jsem viděl naposledy a mám ji tak v živé paměti - ne, tohle je opravdu něco nevídaného. Přestávám si myslet, že Asylum je bandou neschopných neumětelů. Mnohem spíš jsou to tvůrci, kteří jednou budou v určité fanouškovské filmové subkultuře velmi slavní a budou se těšit kultovnímu statusu. Díky filmům jako Mega Piranha. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama