Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Stále jsem překvapována, co všechno se může objevit na filmovém plátně. Vyskytne se nějaké hyperhovadina a já si říkám, že je to to nejhorší, co jsem kdy viděla. Pak ale přijde nový, lepší snímek. Tím je Megapiraňa - taková kombinace ubohé režie, kamery, střihu, hereckých výkonů, katastrofálního námětu a parodie na triky, to všechno z filmu dělá to nejhorší, co jsem doposud viděla. Opravdu se jedná o přelomový film, myslím, že ho tentokrát nic jen tak nepřekoná! A nejsmutnějším faktem je to, že mám opravdu dost ráda béčkové monsterhorory... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

90 minútová lobotómia a výplach mozgu. Asylum sa utrhlo z reťaze a doručilo nám dielo, pri ktorom veci ako logika,scenár či kvalitné herecké výkony nemajú miesto. Pristavím sa najprv pri hercoch. Tí sú tak zlí, až mám pocit že i ja s partiou kamarátov by sme to odohrali lepšie. Filmu bez debaty kraľuje hlavný hrdina Paul Logan, ktorý odohrá 90 minút s 1 a tým istým výrazom. Pardon, teraz som vám klamal. Raz sa usmeje, keď mu nalejú pohár whisky takže boli to dva výrazy. Ďalej scenár. Scenáristom nechýbala kreativita a doručili nám tak hlboké dialógy a šialené nápady, až ma z toho súčasne bolelo brucho a zastavoval sa mi rozum. Úplným vrcholom je samozrejme asi záverečná polhodinka, v ktorej nám pirane narastú do obludných veľkostí a búrajú budovy, ničia vrtuľníky, lode a bombardujú mesto. To boli scény, ktoré zaručene nikde inde neuvidíte a ktoré si vychutnajú len praví fajnšmekri. Megapiraňa je monster zetko s ako vždy strašnými trikmi, ktoré ma však zabavilo svojou zámernou nekvalitou a absurdnými nápadmi viac ako väčšina komédií. S hodnotením si naozaj neviem rady, keďže 5* tam šupnúť nemôžem a odpad! pre ultra zábavnosť tiež nie. No nič, volím zlatú strednú cestu. 3* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Megapiraňa je prostě film na který se musí přistoupit, Asylum si už dobře uvědomuje že nedělá seriozní filmy tak je staví aspon na zábavě, a ta se mi dostávala vskutku grandiozním způsobem, pravda je že se nejedná o nějaký dobrý film, ale vzhledem k tomu co jsem čekal jsem byl spokojen, efekty špatný, herci příšerní(hlavně Paul"nikdyneměnímtvář" Logan). A všechno je prostě blbé, ale já se bavil, kde jinde uvidíte piraně sežrat lodě? ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Piraně, modely Heinkel He 111 a Mitstubitshi A6M Zero - kamikadze útočící ve Venezuele. Je to těžko uvěřitelný i na Asylum a to nejen díky úžasně mizerným trikům, ale i díky hlavnímu hrdinovi. tady trval casting asi hodně dlouho, protože takový nemehlo po celoobličejový mrtvici by hned tak nenašli. Tohle se prostě musí vidět. :D ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, to byla taková strašná hovadina! Já jen nestačím zírat, že tyhle filmy ještě chlápky z Asylumu baví točit. Je sice pravda, že jsem chvíli uvažoval, že dám jednu hvězdu, protože pár scén z první poloviny filmu bylo docela povedených, ale přece jen to je stoprocentní koš. Lítající piraně velký jako autobus, která klidně spolknou panelák, to je jasnej mega(s)hit. A jestli to dělaj kvůli trikům, který opravdu nejsou dobrý, tak nechápu proč ztrácej čas a zatěžujou nás takovejma kravinama. Takže celkově 10% a rozhodně nedoporučuju. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama