Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Chris Evans dobrej, o tom žádná, Annu jsem nemohla vystát, ta ženská má děsně vychlastanej hlas, rvalo mi to uši. Přehlídka skvělých herců jako jejích ex-přítelů pobavila. Pustila jsem si to kvůli tomu, že je tam i Zachary Quinto (haha) a jo, celkem jsem se pobavila, nejvíc asi u scény s jejím falešným anglickým přízvukem. Ale taky jsem párkrát měla chuť to vypnout, jak to bylo trapný. Asi si to už znova nepustím. Btw. český překlad názvu je úplně mimo. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa stáva že človek od filmu nič neočakáva, ide iba o zahnanie nudy a ostane príjemne prekvapený. A to bol práve tento prípad. Od začiatku až dokonca som sa dobre bavila. Briskný humor v dialógoch bol presne podľa môjho gusta, no podarilo sa aj pekne vystihnúť podstatu zamilovanosti. Páčil sa mi aj nápad vyzliekacieho basketbalu, ktorý musím niekedy zrealizovať. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

A tohle je naopak jedna z těch připitomělých romantických amerických komedií, kterou už si znovu víckrát nepustím... navíc téměř dvě hodiny, při tom jak se vše vleče, už pak nevíte jak si sednout. Snad jeden z těch lepších světlejších momentů, kdy jsem se zasmál bylo: "Tak pojď ke mě, ty šťastná jednadvacítko" ... "Tak pojď ke mě, ty má třistapadesát......" ... "Mlč prosím Tě!" ....a to už byl vlastně konec ... 40% ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Zcela nezáživná romantická komedie. Hlavní představitelka mi je naprosto protivná, jak svým hlasem tak neustálým přehráváním. Připojte si k tomu neustále svlečeného Chrise Evanse, který svým hereckým výkonem také dvakrát neoslňuje. A na tom že má stát dobrý film? Výsledek je podprůměrný a lituji času, ktetrý jsem filmu obětovala. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno