Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (409)

mm13 

všechny recenze uživatele

Nebolo to práve presvedčivé. Ani v rovine heistu ani v podtexte. Asi hlavne kvôli odfláknutým motiváciám štvorice najatých spolubojovníkov. Podložili to buď veľmi chabo (ide on, idem ja... ale ja nemôžem ísť... alebo no dobre, idem) alebo cez najväčšie klišé (manželka sa so mnou rozviedla a ani v práci sa mi nedarí). Skrátka som im neveril... ani režisérovi. Drahý J.C., týmto smerom nie. Som ti písal, že vydrž. Tak prosím drž! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem 2 hodiny akčnárny a dostali jsme spíše takovou putovací akci s penězma. Neříkám, že jsem zklamaný, ale film svádí k něčemu jinému, což je škoda. Akce bylo málo (konkrétně asi 3), ale byla úžasná a přehledná. Vizuál krajiny, celkového prostředí a Andy byly krásné a herecké obsazení prvotřídní. Půlhodiny před koncem solidní zvrat, i když stopáž 2hodin byla už tak na hraně, že ke konci už to neudrželo tolik pozornosti. Ve výsledku taková multižánrová akční jednohubka, která ale bohužel do světa díru neudělá a za pár měsíců si nevzpomenu, že jsem ji viděl. 65% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Svěží, přímočará, jasně chlapská akce, u které jde jako (skoro) vždy o pořádný balík peněz. A když říkám pořádný, nemyslím nějakou zapadlou lokální banku, někde na středozápadě, ale rovnou ranč největšího narkobarona v zemi. A pak už zbývá jen maličkost, sehnat asi pět lidí, mít člověka přímo u zdroje a tahle nemožná mise může začít. Nevím a ani se mi moc nechce lámat hlavu nad tím, jestli je to vůbec technicky proveditelné, ale jako akční výplach je to všechno ok a pokud tohle přijmete, nemůžete po konci odcházet nespokojení. Možná se ta akce nepovede úplně na sto procent, možná se něco, nebo někdo po cestě ztratí, ale s tím člověk musí počítat. Důležité je mít víru a odhodlání, že dokážu něco, co nikoho před tím nenapadlo. A pak samozřejmě výbornou znalost zeměpisu, zeměpisné šířky a délky. Tady se Vám budou po konci setsakramentsky hodit. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Od TRIPLE FRONTIER jsem nic extra nečekal, trailer působil sice zajímavě, ale přesto jsem si to jen tak náhodně pustil. Ve výsledku rozhodně nejsem zklamaný, ale ani nadšený. Jednak to do filmového světa nepřineslo nic nového a jednak mi to příběhem a především první půlí snímku přišlo docela nezáživné. Spoustu diváků tu píše jistou podobnost k snímku MĚSTO. Ale s tím já moc nesouhlasím. Tématika je samozřejmě už dost ohraná, ale aspoň to bylo zpracované trochu jinak. Trochu akční úvod mě též moc nechytl, stejně jako cca ta zmiňovaná první část. Alespoň mě teda bavila herecká sestava. Herci své role zvládli dobře. Ben Affleck tu předvádí svůj standart (poslední dobou mi ale přijde, že už mu moc herectví nejde, nevím proč, ale nic jsem mu zde nemohl více vytknout). Dále herci Oscar Isaac a Charlie Hunnam mě bavili o dost více. Druhá část filmu je už lepší. Stále se tu něco děje, celé je to takové nepředvídatelné. Jejich plán jde čím dál víc z kopce. Akce tvoří především pár dobrých přestřelek a sem tam nějaký ten výbuch. Takže po této stránce je to dobře natočené, prostě ta akce je k tomuto žánru něco jako takový solidní doplněk. Určitě bych něco asi víc změnil a přidal, takových filmů bylo natočeno dost a rozhodně kvalitnějších. Nemůžu v tomhle hledat žádnou větší chybu či nelogičnost, na víc jak na jednohubku bych to ale neviděl. Slušný a mírný nadprůměr, který zabaví, ale víc ani ťuk. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa doslova trafilo to môjho vkusu. Zaujímavý príbeh, dobrá akcia, kamera a kombinácia hercov. Ben Affleck sa mi síce zdal trošku nevýrazný, ale ostatný to potiahli zaňho s prehľadom a dobre sa dopĺňajú. Aj keď akcia (a povedal by som, že ani Ben) nehrá hlavnú rolu, tak ako by niekto čakal, rozhodne to nieje na škoda, pretože hlavný hrdinovia majú väčší problém ako nepriateľov za zadkom a tým je, dostať domov hromadu prachov a zbohatnúť. Záverečná (menej akčná) časť ma bavila snáď ešte viac. Nechýba tomu ani dávka napätia, či výborne prostredie južnej Ameriky. V rámci žánru toto bola osviežujúca lahôdka. P.S: aj vy ste si mýlili niekedy Garretta Hedlunda s Charliem Hunnamom ? Ja áno a zhodou okolností tu hrajú bratov ;) 85% - 4* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Ve dvou scénách (přestřelka ve skalách a přestřelka při honičce v autech) je ukázáno, že hlavní aktéři používají jakousi optiku se záměrným bodem. Všichni ale mají na zbraních osazené kolimátory typu Eotech a kolimátory nepřibližují, pouze mají laserový záměrný bod (který je vidět i ve filmu). Tudíž obě scény jsou špatně, protože při pohledu přes kolimátor, mají cíl přiblížený, pro lepší zaměření. (Ace.A.T.L.)
  • Scéna, ve které skupina pálí peníze za účelem udržet se v teple, je inspirována reálnými událostmi, konkrétně narkobaronem Pablo Escobarem, který při svém útěku před úřady v 90. letech 20. století též pálil peníze, aby zahřál svoji rodinu. (NiWi)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama