Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Odľahčená dráma, s príjemnou atmosférou, kvalitným obsadením, bez zbytočne vypätých scén a rozumnou minutážou. Konanie postáv bolo nalinkované, pri jednej z postáv mi chýbala hlbšia psychológia na objanenie správania. Režisér ukázal, že aj takáto vážna téma ako je rozpad manželstva sa dá podať ľahšou formou, ktorá baví a divák sa pri niektorých momentoch aj pousmeje. Chválim kameru a hudbu. 3 z 5 ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem si myslela, že cenu o největšího exota vyhrává matka stíhačka, ale pak se objevil expřítel Ethan...Musím přiznat, že mé pocity jsou v tomto případě poněkud rozpolcené. Komediální stránka filmu funguje celkem slušně, je tu pár situací a vtipných hlášek u kterých jsem se pobavila, takže to je ok. Co se ale týká té dramatické části, tam už to začíná skřípat a tato dietní verze Americké krásy mi přišla dost odtažitá. Nebylo to nic, do čeho bych se mohla vcítit, možná tak pokrčit rameny a nezůčastněně si pomyslet, že to se tak někdy stává. Herecké výkony byly fajn, kromě Hugha Laurie mně potěšila účast Leighton Meester, která mi přijde čím dál zajímavější. A zdá se to jen mně, nebo byl Vanessin sympatickej brácha Toby vážně velkej fešák? ()

Reklama

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bez tohohle filmu bych mohla klidně žít. Byla to strašná nuda, ztráta času a vůbec nevím, proč jsem od toho očekávala něco víc jen protože tam hráli Hugh Laurie a Oliver Platt. Hlavní postavou je rozmazlená holka, která ve své sobeckosti zničí 2 rodiny než se konečně rozhodne nějak si zařídit život. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já se ani nedivim, že se Lauriemu zapálili lejtka. Mě by v přítomnosti Leighton Meester hořely taky. Nicméně marná sláva, padesátníci a jim podobní by se měli držet svýho kopyta a nechat mladší generace na pokoji, za čimž si ve svejch třiceti a něco neochvějně stojím. :D Film nijak zvláštní, připomínající trošku Americkou krásu, ale narozdíl od tolik vychvalovaného hitu mnohem bezprostřednější. Určitě mi toho v paměti příliš neutkvěje, salvy smíchu neproběhly a nápor na emoce se také nekonal. Jednalo se "jen" o příjemné, nenáročné pokoukání, ve kterém vše dopadlo tak, jak mělo. 80% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v New Jersey, tak jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte New York. (MikaelSVK)
  • Leighton Meester a Hugh Laurie se už setkali ve velmi podobné roli. Ve dvou epizodách třetí série seriálu Dr. House (od r. 2004) hrála Leighton Meester dceru pacienta, která se zahleděla do Dr. House (Hugh Laurie) a doslova ho pronásledovala v nemocnici. Tento románek skončil především kvůli nepřejícnosti Cuddyové (Lisa Edelstein) a tomu, že postava Leighton byla pod zákonem. (JosefMatus)

Reklama

Reklama