Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující, chvalitebně zábavný snímeček, jenž si neklade za cíl nic víc, než pobavit diváka v romantických intencích. Herecké duo nepřekračuje škatulky žánru, nicméně působí docela sympaticky. Přidružený Woody Harrelson je však jednoznačně překonává, škoda, že je ho na obrazovce tak málo. Friends with Benefits se může tvářit jako satira, jenže jak se chýlí ke konci, stává se čím dál víc tuctový. Jako romantickému filmu mu to sice nemůžeme neústupně vyčítat, ale drobný opar zklamání popřít nelze. 6/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,802,754Tržby Celosvetovo $150,483,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,232,912Tržby za predaj DVD v USA $21,554,611║ škoda toho schématického balastu, ktorý musel prísť v poslednej štvrtine filmu, však ako by to ináč bolo!!??, ale až na klasicky obohranú dejovú kostru, bolo ústredné dou Mila Kunis a Justin Timberlake dosť osviežujúce, na Milu sa dobre pozeralo však aj prečo nie, plus nejaké tie humorné scénky dobre padli /70%/ ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla naprosto úžasná, neustále jsem se smála a byla nadšená z toho, jakým způsobem je tohle téma podáno. Navíc to nádherné prostředí New Yorku a poté Los Angeles..bohužel, ta originalita nevydržela věčně a film se brzy octl ve starých zajetých a velice předvídatelných kolejích romantických komedií. Typické vyústění, kdy k sobě "kamarádi"začínají něco cítit, ale jeden řekne něco nehezkého o tom druhém, takže následuje přepnutí do hlasové schránky..A nakonec samozřejmě ten velký závěr, kdy máme vzdychnout nad romantikou. U jiného filmu by mi to třeba tolik nevadilo, ale tenhle zkrátka začal jinak..Škoda, jinak bych dala i 4*. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům vůbec neholduji. Občas se teda nějaký najde, ale obavám se, že tenhle zrovna mezi ně nepatří. Abych se smál tomu, jak si dva řeknou podmínky nezávazného sexu, jestli lízat doleva nebo doprava....a když se udělám tak si kýchnu.... No tohle ne:) přijde mi to dost trapné. Ona nesympatická, nic krásného na ní nevidím. On je taky idiot. Nemám ho rád. Herec z nej nikdy nebude a jestli bude hrát něco, tak jedině takovéhle blbosti, kde ze sebe bude dělat idola dívčích srdcí. Je prostě sladkej celej, Justýn. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až by jeden neveril, že túto dravú záležitosť natočil Will Gluck, režisér nanešťastie nemastného Easy A. Ku koncu to bohužiaľ film s tými klišé naozaj preženie a doteraz sympatické postavy (predovšetkým Dylan) sa začnú správať strašne idiotsky, ale to nijako nezmenšuje zásluhy prvej hodinky (hodinky a štvrť) kedy je Kamarát taky rád prúdom skvelo napísaných a zahraných dialógov, ktoré fanúšikom peprných komédií urobia úprimnú radosť. Na rande ako stvorené (Ak sa teda práve nesnažíte kamarátku presvedčiť, že nezáväzný sex je v pohode). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)
  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)

Reklama

Reklama