Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 103)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nevim, co je vtipnejsi, jestli kontrast mezi idealistickým biochlapcem z L.A. a newyorskou headhunterkou, nebo naivita, ze by koncept friends with benefits mohl dlouhodobe fungovat. Nicmene poctive priznavam, ze uz ve tretim filmu v rade Justin N´Sync Timberlake velmi dobre HRAJE. Mozna to ma neco spolecneho s tim, ze vsechny jeho postavy do jedine jsou na mlaskavou hollywoodskou facku. P.S. Zapletku otcem a podobne melodramaticke (=citovevyderacske) linie priste vynechat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se dva mají/nemají rádi a někoho napadne naprosto novátorská myšlenka o tom natočit film, tak u mne úspěch slaví pouze ten, ve kterém jsou oba tvorové sympatičtí, jejich chemické jiskření lze zaznamenat bez použití přístrojů a hláškovací škádlení nahrazuje jakýkoli stereotypní rozhovor. V rámci těchto kritérií si dovoluji vyjádřit svou spokojenost a pokud Mila Kunis dokáže dýmku míru bafat alespoň v poloviční kvalitě toho, co ve snímku předvedla, tak jsem ochoten před ni postavit novou výzvu. Kdo však hledá v romantické komedii něco hodnotnějšího, tak ať si dá Timberlake Kross- http://www.youtube.com/watch?v=XIr4CYFC2-E. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už tak dlouho jsem to chtěla vidět a konečně jsem se k tomu dostala. A musim říct, že jsem nebyla zklamaná, naplnilo to moje očekávání a mě se to líbilo. Justina i Milu mám ráda, docela se mi líbilo jakou mezi sebou měli chemii. Bylo to vtipné a vážně to dokázalo víc než dobře zabavit, a i přesto, že happy-endy nemám ráda, tak tenhle se mi dokonce i líbil. 4* ()

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující, chvalitebně zábavný snímeček, jenž si neklade za cíl nic víc, než pobavit diváka v romantických intencích. Herecké duo nepřekračuje škatulky žánru, nicméně působí docela sympaticky. Přidružený Woody Harrelson je však jednoznačně překonává, škoda, že je ho na obrazovce tak málo. Friends with Benefits se může tvářit jako satira, jenže jak se chýlí ke konci, stává se čím dál víc tuctový. Jako romantickému filmu mu to sice nemůžeme neústupně vyčítat, ale drobný opar zklamání popřít nelze. 6/10 ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama