Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, že tvůrci se až moc snaží o to, aby jejich film byl cool a odvázaný - ve stylu: koukejte, jak koncept friends with benefits může krásně fungovat, pokud s tím oba souhlasí! Pečeme na romantiku, tohle je přece 21. století!Problém je, že a) mezi Dylanem a Jamie je od začátku cítit takové to mýtické romantické pouto (viz scéna, kdy ho vzala na střechu té budovy, kam nikdy dřív nikoho nevzala). A za b) Dylan i Jamie nejsou vyrovnaní jedinci - oba přiznávají, že mají citové problémy. Na mě to působilo, jako by se spíš vztahu báli, ne že jim jde jen o sex a o zábavu. Ale to je jen má psychologická troška do mlýna. Oba hrdinové jsou moc sympatičtí, film je vtipný, chytrý a pěkně odsýpá. Už kvůli chemii mezi sympaťákem Timberlakem a krásnou Milou Kunis stojí za zkouknutí. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ONA:Čo na tom záchode toľko robíš? ON:Vieš aké je ťažké močiť, keď Ti stojí? ONA: (vidí ho ako sedí na záchode) Ty kadíš? ON: Nie! ONA: Tak prečo sedíš? ON: Lepšie sa to tak ovláda, chceš tu mať bordel?..... Miestami príliš klišoidné a obyčajné, niekedy tomu chýba iskra, občas to ukrutne stráca tempo, ale je to aj úsmevné, v rámci romantických komédií obstojne napísané, príjemné a v niektorých chvíľach výnimočné. Na večerné pozretie s priateľkou ideálne. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až by jeden neveril, že túto dravú záležitosť natočil Will Gluck, režisér nanešťastie nemastného Easy A. Ku koncu to bohužiaľ film s tými klišé naozaj preženie a doteraz sympatické postavy (predovšetkým Dylan) sa začnú správať strašne idiotsky, ale to nijako nezmenšuje zásluhy prvej hodinky (hodinky a štvrť) kedy je Kamarát taky rád prúdom skvelo napísaných a zahraných dialógov, ktoré fanúšikom peprných komédií urobia úprimnú radosť. Na rande ako stvorené (Ak sa teda práve nesnažíte kamarátku presvedčiť, že nezáväzný sex je v pohode). ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Emocionálně narušený snímek pro lidi, kteří mají rádi svůj single život? Nikoliv! Odlehčená komedie, která je přesně tím, čím No Strings Attached nebylo. Místy typicky americky hloupé, ale místy až překvapivě milé (Nejde o to s kým člověk stráví páteční večer, ale o to s kým chce strávit celou sobotu.) a dokonale padnoucí do nálady. TEAM MILA! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď Mila na začiatku komentovala filmy s Heiglovou, chcel som to hneď vypnúť. Prišiel by som o Jump Jump v Timberlákovom podaní vyzlečeného do pol pása....takže netreba nikdy robiť nepremyslené činy! Scenár predvídateľný, samé klišé, potrebná roztržka čerstvých milencov s následným udobrovaním a tak ďalej.....Na druhú stranu vás film vtiahne, hlášky a chémia fungujú a vyznieva to proste celé úprimne..... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)
  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama