Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Dej seriálu sa odohráva tri roky po smrti agenta NIS Kim Hyeon-Juna (Lee Byung-Hun). Ústredným motívom je vznik nového tímu Národnej bezpečnostnej služby (NSS) na čele s Jung Yoo-Gunom (Jang Hyuk), Ji Soo-Yeon (Lee Da-Hae) a ďalšími agentmi, ktorí sa spoločnými silami pokúsia odhaliť rúškom tajomstva zahalenú skupinu IRIS.
Agent Yoo Gun je líder tímu NSS TF-A. Zatiaľ čo sa snaží dolapiť Baek Sana (Kim Young-Chul), zapojí sa do prípadu, ktorý navždy zmení jeho osud. (Rambo159)

(více)

Diskuze

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

''Super'' je ten popis serialu. Kto nevidel jednotku, tak kvalitne vyzradenie zaveru.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Vavča

Souhlas, že ta politická stránka je hodně zajímavá. Na to jsem se taky nejvíc těšila a docela jsem čuměla, jak moc to zrovna byla aktuální. Jinak to, že seriál urvala Im Soo Hyang, je poměrně pochopitelný - narozdíl od příšerně kamenný tváře Lee Da Hae se totiž pokusila hrát. I když, na to, že korejský herečky často jenom tupě čumí, na to jsem si bohužel už docela zvykla. ISH je rozhodně z těch lepších :-)

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Krysap

Navíc seriál nemá úplně špatnou myšlenku a hlavní téma, a prosakují z toho určité názory prostě co s KLDR... takže i po této stránce je to svým způsobem zajímavé.

na příspěvěk reagoval Krysap

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Krysap

Máš pravdu, že se to těžce nepovedlo oproti tomu, co z toho mělo být, nebo mohlo být, ale jednak to nemohu pohřbít kvůli akční stránce, a rovněž z toho nemůže nikdy obviňovat herce, scénarista a režisér by potřebovali trochu zmlátit a vysvětlit, čemu se vyhnout při tvorbě v tomto ranku, byly tam zbytečné chyby, nemluvě o nevyužití Lee Da Hae naplno, musela být nasraná jak pes, když viděla, že seriál pro sebe urvala Im Soo Hyang jako Kim Jun Hwa...

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

No, jsem ráda, že to mám za sebou. Musím říct, že to byla skutečně čím dál větší sračka, která s původním IRIS neměla kromě pár tváří a hudby nic společnýho. V podstatě doufám, že tuhle dlouhou a drahou reklamu na KIA a Samsung rychle zapomenu (auta od KIA asi nechci hodně dlouho vidět). Jo a jak tak koukám nahoru na seznam herců, nějak mi tam přebejvá Daniel Henney. Předpokládám, že kdyby tam hrál, všimla bych si ho :-)

na příspěvěk reagoval Vavča, Vavča

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Petison

No hlavně se nenech odradit prvními dvěma díly, protože ty jsou vyloženě dementní. Pak se to trochu rozjede akcí v Budapešti (i když...) a až čtvrtý díl má trochu tu správnou IRIS atmosféru. Zatím jsem u šestýho dílu a docela se na to dá dívat. Samozřejmě, na jedničku to zatím rozhodně nemá, ale špatný to taky není. Uvidíme, co bude dál.

Pethushka

Pethushka (hodnocení, recenze)

Petison

Já bych to tak černě neviděla. Herecké obsazení není odfláknuté, režisér super (i když akce zatím moc nenatočil)...

Petison

Petison (hodnocení, recenze)

Myslím,že jedničce se už nevyrovná.Bude to asi zklamání,tak jako pro mne byla Atena.Tu jsem ani nedokoukal.

na příspěvěk reagoval Pethushka, Krysap

YukiKaze

YukiKaze (hodnocení, recenze)

Z toho mám vážně smíšený pocity... asi nejvíc převažuje pocit, že to bude slabší jako její předcházející řada z roku 2009. Ovšem, když jedničku tak blbě ukončili... *crying* a naznačili, že to by mohlo být pokráčko. Moc jsem tomu nevěřila, i když tajně doufala.  No uvidíme, co nám přinesou... ať tam hlavně umře Baek-san, nemám tu postavu ráda...

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

Lee Da Hae na sobě tvrdě pracuje, má lepší výsledky střeleb, než její kolega Jang Hyuk, dala 46 zásahů z 50... WOW!

na příspěvěk reagoval Pethushka

Pethushka

Pethushka (hodnocení, recenze)

Tasartir: Nebude.:) Natáčet se bude pouze seriál (2. série), se kterým si to podle mě někdo spletl. Jinak natáčení by mělo začít již příští měsíc. A vysílat by se mělo začít někdy v únoru 2013.

Tasartir

Tasartir (hodnocení, recenze)

Tento film se ještě ani nezačal natáčet a kdo ví jestli vůbec někdy bude...

Reklama

Reklama