Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

larelay 

všechny recenze uživatele

nuz, nebyt takychto filmov, asi by sme uz nadobro prestali verit v tu krasnu, jedinecnu, nadpozemsku, romanticku a bezhranicnu "az na veky vekov, navzdy ta budem lubit, nasu lasku nic neznici" lasku :) PS: Ak ju niekto z vas najde, ozvite sa mi. Celkom ma zaujima, kde a ako. Pripadne poslite mapu. :D ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dámy, kdybyste se probraly po autonehodě se ztrátou pamětí a u vašeho lůžka starostlivě vysedával pěkný,romanticky založený a hodný chlap (a že je takových dnes jako šafránu) s tvrzením, že je váš manžel, utíkaly byste od něj? Já myslím, že málokdo ano, ale Rachel McAdams tu neustále jen brečí a křičí a je nevděčná natolik,že mi zkrátka šíleně lezla na nervy. Chovala se tak otravně, až jsem to občas musela vypnout. A nejsem žádná uslintaná fanynka Channinga, ale neodepíšu ho jen proto, že ho většina lidí má zaškatulkovaného jako "toho teen idola ze Step up"-bolest zahrál skvěle. Celkově příjemný film ,jen bych řekla, že by se to celé vešlo do 80 minut, stopáž je zkrátka moc dlouhá a občas utahaná, navíc sem tam nastaly takové ty klišé momenty..Ale za to shlédnutí to určitě stojí, jen jsem patrně měla větší očekávání. Čtyři slabší hvězdičky. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Z preromantizovaneho zacatku mi bylo az trapne a vsechny ty radoby zalaskovane proslovy byly az nechutne. Pak to zacalo byt trochu zajimave, kdyz se objevila rodina, kterou Paige z nejakeho zahadneho duvodu odstrihla. Jen ze zvedavosti jsem se vydrzela divat dal. A jake bylo me prekvapeni, kdyz rozlusteni teto zahady bylo uplne nicotne a ubohe. Tohle je ukazkovy pripad toho, jak zpackat vcelku slusny namet. A to, ze je podle skutecne udalosti, me opravdu neobmekci. Plus - Tatum pro me neni zadny herec. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama