Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 2

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Doufal jsem v něco ve stylu Community, byť v ne tak koncentrované kvalitě, ale pousmál jsem se asi dvakrát, i těch nepovedených vtipů je tam celkem málo. Dinklage i Pudi jsou nevyužití a chybí jakákoliv promyšlená práce s tématem, spíš to jen tak klouže po povrchu (a tím pádem nefunguje žádné "jestli jsme někdy byli na LARPu, přidejte si hvězdičku"). V druhé polovině už je to jen prachsprostá vyvražďovačka s divně oblečenými lidmi. Trochu pochválit se dá jen sympaťák Ryan Kwanten, Summer Glau a hudba. Dost zamrzí, když si člověk uvědomí co by z toho dokázal vykouzlit třeba Dan Harmon. Pokud by si chtěl někdo spravit chuť, tak třeba jeden díl Supernatural se věnuje stejnému tématu (LARP and the Real Girl), případně Community (Advanced Dungeons & Dragons). ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bože to byla volovina :D Málem jsem přemýšlel i o třetí hvězdě (+3 ke Zpomalení času). Nápad byl dobrý, epický LARP sraz se dílem magie a náhody zvrhne v boj s démony a boj o přežití. Bohužel se to zvrhává jen v béčkovou vyvražďovačku s pár lidmi v hlavních rolích. Čekal jsem od toho skutečně něco, jako že všichni budou přeneseni někam, kde se jejich vymyšlené zkušenosti a schopnosti stanou skutečnými a ty rozkmotřené strany bitevního pole budou muset spojit síly ve snaze zničit a zahnat zlo. Prostě něco ve stylu "Fatntasy LARP skutečností". Ze začátku to tak i vypadalo, skupina mimoňů se sejde na parkovišti u lesa a žijí svými rolemi, ale pak to bohužel upadalo někam, kde to končit nemělo a začalo se to brát... vážně.A to vážně nebylo dobře. (SPOILER!) Alespoň jsem čekal, že zlem zabití povstanou nebo že čaroděj, do té doby 26. úrovně, skutečně použije uzdravujících lektvarů a kouzel. A ono prd. (/SPOILER) Prostě škoda, mohla to být zajímavá fantasy-dobrodrůžo-nejen-komedie, u které by se případná lacinost dala oželet a možná i zakecat právě LARPem. Prostě škoda, no. A ten konec byl už fakt jako ehm, no. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si ještě před premiérou přečte popisek nějakého filmu a obsazení a začnete se na ten film těšit. samozřejmě, že ten pocit znáte. Já měl tenhle pocit u toho filmu, jelikož jsem věřil, že by to mohla být moc fajn podívaná. Jenže se někde stala chyba a film není, tak odvázaný a zajímavý jak se na první pohled zdál. Zajímavý nápad, trochu horší režie a spoustu zajímavých seriálových herců, kteří nejsou moc dobře využity. Jen považte v jakem filmu by se jinak sešli hvězdy z Firefly, True Blood, Community a hlavně Game Of Thrones doplněné o Steva Zahna. Je to docela škoda, že z filmu nepodařilo vytěžit trochu více, ale zas na druhou stranu, film dokáže dobře pobavit a můžete u něho klidně vypnout a kochat se herci a herečkami. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme se těšil z mnoha důvodů. Jednak, zde mělo jít o metalovou hudbu, LARP (nehraji ale je zajímavý), žánr filmu a v neposlední řadě pohlednou Summer Glau. Výsledek je bohužel ve všech ohledech dosti rozporuplný. Metal tu hraje, ale, pro mne, ne moc kvalitní a ještě se tu hází, že hrdinova kapela hraje black metal, či dokonce doom metal a zatím nehráli ani jedno z toho a to ani zdaleka. LARP část byla fajn. Žánrem to sedělo a Summer byla krásná. Efekty byly dosti průměrné a on ani ten děj nebyl bůhví co... Ona ani ta potvora se nechovala Succubus (viz zabití té holky, či na záchodech), jednou to byl spíše Incubus a jindy zas "obyč zaiják". Ten přerod se též příliš nepovedl.. Zvažoval jsem pouhou 1*, ale přihmouřím oči a dávám 2z5. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Má to pár sympatických sekvencí/nápadů, ale celek je příliš zabit tím, že většina humorů je opakovaně stavěna zásadně na idee "LARP je trochu trapná, ale současně docela roztomilá zábava". Což časem začne nudit. Bitka s gumovým paňácou v závěru je navíc naneštěstí pouze trapná. Roztomilá ani omylem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama