Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

nash. 

všechny recenze uživatele

Že se někdo zamiluje do Natalie Portman, když navíc se sexem nedělá žádné okolky, na tom není nic divného. Zcela naopak je tomu ovšem s Kutcherem. Je zcela nepochopitelné jak se do něj někdo může zamilovat, zejména když za celý film neudělá nic, čím by se to dalo vysvětlit. Ten chlap je nejen extrémně nesympatický, ale navíc mizerný herec. Škoda, že ho Reitman neprohodil s totálně nevyužitým Kevinem Klinem. Výsledek by byl minimálně o hvězdičku lepší a zábavnější. Hlavně nezávazně je romantická komedie, která nejprve předstírá vulgární drsňačku, s penisem v každé druhé větě, ale v půlce ji to přestane bavit a odhalí pravou tvář klasické sladké romantiky. Nevadí. I když nepřináší nic nového, jen slušně a občas zábavně zpracovanou rutinu, jako oddechovka na jedno použití pobaví a příjemně naladí, pokud trávíte večer ve dvou. Nic víc, nic míň. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Kutcher je hroznej. Celý film si tohle omílám, on totiž není žádný herec. Vedle něj hrající Natálka ten rozdíl v herectví ještě zvětšuje. Ivan Reitman natočil romantiku o složitosti vztahů a já se chytil a kouknul na to. Konstatuji že mi film kromě jednoho nebo dvou solidních citátů o lásce nic nedal. V první polovině je film dost sprostý a o sexu se zde mluví zcela otevřeně. Nečekal jsem že se Černá labuť pustí do něčeho podobného. Co ještě dodávat k tomuto druhu filmů, které končí vždy stejně? Snad jen 40% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mnohem víc: propracovanější příběh, zajímavější děj, neohrané téma, ... ale bohužel přišlo zklamání. Avšak moji dva oblíbenci Natalie Portman a Ashton Kutcher nezklamali, ba naopak ukázali se v trochu jiných rolích než dosud. Byli opět neskutečně důvěryhodní a profesionální. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)
  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama