Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emmo, my souložíme. – Já vím." A já jsem se, na rozdíl od většiny uživatelů, skvěle bavil. Bavil bych se ještě víc, kdyby bezstarostný průběh vztahu nevztahu nenarušila zbytečně nezbytná chvilka dramatického nepochopení, ale to nic nemění na tom, že se pokusím sestavit ještě lepší menstruační kompilaci než Adam. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na celej čiare minulý rok zvíťazili Timberlák s Kunisovou. Z Portmanky tá sexuálna nezáväznosť nejak nejde. Vyzerá, že sa chce hneď vydávať a mať deti. A Kutcher by sa jej nepáčil. Keďže to moc neiskrí, chcelo to vtipné dialógy, ktoré ale zostali v už spomínanom filme. Takže sa ospravedlňujem hrdým Komárnčanom, ale ich rodák to má za dostatočnú. ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po oscarové Černé labuti ostudná účast pro Natálku, které sice nebude kvůli tržbám litovat, v čase bilancování své herecké kariéry však na ní raději zapomene. Reflexe Kutcherova Samce otočená o 180 stupňů, tentokrát je on tím rodinným typem, co se chce vázat. Není to vtipné, účast K. Klinea a dalších postav zcela zbytečná. Více v externí recenzi pro kult. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)
  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama