Reklama

Reklama

Kung Fu Panda slaví svátky

(TV film)
  • USA Kung Fu Panda Holiday Special (více)

Blíží se oblíbené zimní svátky plné ozdob, tancování a jídla. Vyhlášený pandí jedlík Po se nemůže dočkat, až se svým otcem bude moct opět pohostit báječnou nudlovou polévkou své přátelé z celé vesnice. Jenže letošní svátky budou muset proběhnout v jiném duchu. Po se stal novým Dračím bojovníkem, jehož povinností je organizace zimní hostiny pro mistry kung-fu ze všech provincií. Legendární hostina v Nefritovém paláci představuje vrcholně dokonalou a kultivovanou událost, která vyžaduje přísnou etiketu. Dokáže Po dostát svým povinnostem bojovníka, když srdcem tíhne k oslavám ve společnosti svého milovaného otce a přátel? (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Bounded 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální, ale skvělou animací a akční podívanou stále překypující filmeček. Dřív bych proti tomu asi nic neměl, ale mé cynické já má pocit, že je to jenom taková agitka, aby se v Americe na Vánoce prodalo více letenek na cestu za rodinou. ()

freyinec 

všechny recenze uživatele

Slabé. Taková připomíňka divákům, že existuje něco jako Kung Fu Panda a ať se těší na další díl...Ale i tak je grafická stránka Pandy stále okouzlující. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Nenapadity, otravne moralizujuci a hlavne citelne strojeny kratas od DreamWorksu, ktory pokracuje v tradicii vianocnych specialov ich uspesnych animakov. Shrekoleda aj Stastny a vesely Madagaskar sa mi vsak pacili o stupen viac, lebo som sa pri nich naladil na sviatocnu atmosferu, co sa mi vsak pri Kung Fu Pande situovanej vo vychodnej kulture nepodarilo. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Pěkný speciál s pandou Po. Líbí se mi, jak to všechno dopadlo a jak se všichni dokázali spojit v jednu rodinu a svátky oslavili spolu. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Taková nic moc vycpávka. Milá ale nijak mě nazaujala. Když si uvědomím, co Pixars dokážou vměstnast do mnohdy třetinové stopáže (a to se člověk skoro válí po zemi smíchy), tak je to nic moc. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Jestli toto se předkládá dětem jako hodnotná zábava, tak to raděj své dítě zastřelím. Stačily ty dlouhometrážní sračky. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Panda Po je jednou z těch postav, která už svým vizuálem pobaví ať dělá v podstatě cokoli. A tak jeho dobrosrdečnost znovu dostává ránu, když by chtěl být s přáteli a rodinou a přitom musí dostát povinnostem při oficialitách. Když si uvědomíme, že podobných lidí je na světě hodně - třeba královská rodina, smích nás přechází. Někomu zkrátka jeho postavení závidět nelze. Naštěstí pohádka je od toho, aby především dětem, ale někdy i dospělým připomněla, že obojí se dá spojit, ale slavit by se mělo především s nejbližšími. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to hezký a zaslouží si to pozornost :).Sebevražedná králík naprosto dokonalý a jelikož tento animák z celého srdce miluji tak i tento klasický vánoční příběh o rodinných hodnotách a podobných hloupostí mě pobavil. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Hezké zpestření vánočních svátků s Kung Fu Pandou od Dreamworksu. Mě se to moc líbiloa navnadilo mě to na vánoční svátky. Dávám 4 hvězdičky. ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Opravdu, sračka. Promiňte mi ten výraz, ale takovou kravinu může vymyslet každý. Naprosto neoriginální způsob oslavy "PandaVánoc". Hrůza hrůzoucí... ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážni animák o pande a jej povinnostiach Dračieho bojovníka a výbere medzi povinnosťou a túžbou. Nebolo to dokonalé, ale za výborného zajaca túžiaceho po krvnej vendete a krásne vianočné posolstvo dávam 65%. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších vianočných kraťasov vytrhnutých z nejakej známej série, tentokrát Kung Fu Panda a musím povedať, že to nebolo zlé. Ja síce tieto kraťasy nemusím a navyše tuto nebolo ani veľa toho humoru, avšak v čase vianočných sviatkov to najmä deti určite poteší. 55 % ()

pwc 

všechny recenze uživatele

Uf, tak to je ještě větší zklamání než aktuální vánoční speciál Futuramy. Animace naprosto úžasná, ale příběh příšěrně americky kýčovitý.... ()

Reklama

Reklama