Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen nevinného člověka lze zahnat tak vysoko... Bývalý newyorský policista Nick Cassidy (Sam Worthington) odpykával tvrdý trest ve vězení za údajnou loupež diamantu v hodnotě desítek milionů dolarů. Zoufalý muž po zběsilém útěku z vězení nemá už co ztratit a odhodlá ke svému poslednímu činu. Pod fiktivním jménem Walker si pronajímá pokoj v 21. patře luxusního newyorského hotelu Roosevelt a vyleze beze slov na římsu, kterou odmítá opustit. Osud zdánlivého sebevraha přitáhne pozornost široké veřejnosti, která k němu s napětím vzhlíží k nebi. Všechny oči se upírají na neznámého muže, který se patrně chystá skočit dolů. Nick odmítá s newyorskými policisty komunikovat, na místě si ale vyžádá přítomnost vyjednavačky Lydie Mercerové (Elizabeth Banksová). Ta vzápětí pochopí, že záhadný muž má svůj motiv a nejedná se o obyčejného sebevraha. Co se na římse ten den odehrává, totiž vůbec není náhoda. (Česká televize)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (447)

maseer2 

všechny recenze uživatele

z hlediska tempa vcelku strhující snímek, který ale doplácí na to, že samotná zápletka vlastně nedává vůbec smysl.. tvůrci totiž tak nějak namixovali od všeho trochu a vznikl z toho jakýsi paskvil, ve kterém vyniká především scénář plný nelogičností.. ale z řemeslného hlediska jde rozhodně o vydařenou záležitost, na kterou se dobře dívá a u níž jsem se nenudil.. takže lepší 3* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těm, kdo dávají nižší hodnocení, asi vadí, že je film děravý jak ementál. Spoustu věcí je tak trochu na vodě. Ale když od toho odhlédnu, tak příběh (jeho podstata) je výborný, provedení jakbysmet a navíc je film "vykrádačka", ty mám rád. Já si nemůžu stěžovat. Ačkoliv film má na víc. # Od začátku se nabízelo, že pointa bude podobná jako v Smrtonocné pasti 3, nakonec se z toho vyklubal mix Spojence a Telefonní budky. S obsazením taky spokojenost. Mj., až letos začínám brát herectví Liz Banks vážnějc. # příběh 7 | hudba 7 | humor 1 | akce 4 | napětí 4 | pustil bych si znovu 7 ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Eda Harrise, i když on má slabost v prostinkých béčkových filmech. Jelikož zde skutečně nepůsobí ani sexy, marně přemýšlím o důvodu, proč bych se vlastně na takový film měla podívat. Již vím, budu-li mít pocit, že jsem mentálně nedostatečná, půjdu si spravit mínění k tomuto snímku. Scénáristické dno má bohužel tu smůlu, že mu nepomáhají ani herci. Dokonce i Harris zde odvádí velmi špatný výkon, i když vzhledem ke kvalitě práce ostatních zúčastněných patří k tomu nejlepšímu, co může film nabídnout. Pochválit lze vizuální efekty, ale to je opravdu žalostně málo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle thriller se dá označit za inteligentní jen tehdy, pokud u něj člověk nepřemýšlí. A to se mi celkem i podařilo, takže nesmyslného jednání postav a dalších neduhů jsem si ani nestačil všimnout. Naopak co mi utkví v paměti je příjemné obsazení, slušná akce a přiměřená dávka napětí. Je to sice film, který si podruhé už nepustíte, ale přesto stojí za to se na něj podívat. 70% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Skoč! Skoč, ty australskej klokane, tak kurva skoč," halekal jsem z klece snaže se dosáhnout na ovládač. Později jsem pochopil, že film je něco víc, než nudný portrét muže na hraně baráku. Pochopil jsem, že se jedná i o komedii, kde jde o to, kdo si lépe flusne na kariéru Eda Harrise. Teda, na jeho postavu... eeeehm, ehm, ne, na jeho postavu, na tu jeho roli v tomto filmu. Jeho snad nejhorší výkon. A ten grandiózní závěr s Tarzanem... no, to už se smálo celé oddělení a to jsem přitom měli dostat veselé pilulky až po večeři. Kdyby nezakročila sestra Raketová, byl bych to byl přepnul na monoskop a zažil lepší drama s nečekaným rozuzlením. Co dočinění by s tím měl i ten Lexaurin, co nám míchají do melty. Ale, jakáž pomoc. Přijde den a my z "trojky" se dočkáme pořádného chlapského a promyšleného thrilleru. Víc nechceme. Pak půjdeme pokojně domů. Tak nám to slíbil pan ďokťoj… ()

Galerie (87)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Nick Cassidy (Sam Worthington) probíhá hotelem, až doběhne do pokoje, kde se nachází ječící žena pouze v podprsence, po výstřelu upadá k posteli a střídají se záběry, kdy v jednom má ruku i s ručníkem na posteli a kdy nikoliv. (necisty)
  • V jedné scéně při otevírání trezoru používají lupiči kapalný dusík, který přenášeli v termosce. Kapalný dusík je možné takto přenášet, ale termoska se nesmí uzavřít, protože díky rychlému odpařování dusíku by se termoska natlakovala a vybuchla. Termosku je možné přikrýt lehkým víčkem, díky kterému se sníží odpařování dusíku a při nahromadění par plynného dusíku se samovolně víčko nadzvedne a přebytečný plynný dusík unikne do vzduchu. Vzhledem k tomu, že zloději při cestě k trezoru různě pohazovali svými zavazadly a nedávali přitom pozor na kapalný dusík, je nemožné, aby ho k trezoru přinesli.Buď by kapalný dusík cestou vylili nebo by jim termoska vybuchla. Navíc množství přineseného kapalného dusíku by na zmrazení klíčových částí trezoru nestačilo. (Rollo_Tomasi)
  • Hlavný predstaviteľ Sam Worthington počas rozhovorov priznal, že mal strach z výšok, s ktorým sa musel popasovať počas nahrávania filmu. Čiastočne vraj prijal túto úlohu práve preto, aby tento strach prekonal. (Arsenal83)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama