Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Filmánie/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 3/10/// +jednoznačně herci, především stará škola (Štěpánková, Kolářová, Hanzlík) úplně září, potěší Vondráčková, je to celkem zábavné, hlavně dialogy a situační komično tomu nechybí -vyloženě televizní formát tomu filmu v kině nesluší (v televizi by to bylo ideální), dialogy, scénář a repliky už byly minimálně jednou napsány a natočeny/// Nebýt filmové akce v kině, tak se to určitě nevyplatí. Takovéto filmy by do kina určitě pouštět neměli. To je ale asi taky poslední negativum které k filmu mohu říct. Protože jinak jsem se příjemně bavil, užíval si herce i mnohokrát viděné situace, ale proč by ne, když se ve filmu sešla taková příjemná rodinka herců. Popravdě, chtěl bych patřit do jejich rodiny. Navíc film vyzařuje takovou milou pohodovou atmosféru, že je těžké se nenechat nakazit./// Celkem 65%/// Ke všemu když jsem to měl s tak milou společností, však ona bude vědět :-) Jen je problém se sháněním volného místa na další filmy, to už ale semka nějak nepatří .-) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy neviděl, a tak to i zůstane. Ačkoliv, srovnávat Poláška (proč jenom vypadá jako Hemala?), Vondráčočkovou, Vlasákovou či Konvalinkovou s herci formátu Cupáka, Řehoře či Medřické, to fakt nejde. A jaký je nový film? Ohavně patetický, nesnesitelný, zbytečný. Dokonce i Hanzlíkovy pózy jsou daleko víc trapné než vtipné. Jediný, na koho se dá koukat, je Forman. Náhlovského vyhnat na mráz, a zamknout. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že s původním seriálem nemá tento film sestříhaný z delšího stejnojmenného seriálu skoro nic společného kromě herců a postav. Humor by člověk pohledal, trapnost a levnost čouhá z každého záběru, jakákoli originalita nikde. Ale za - cituji: "Tanga jsou tři nitě v řiti." - dávám aspoň slabounké dvě hvězdy. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama