Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

teutates 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný remake 80. let. Nebyla to vyloženě katastrofa, ono popravdě? čekal jsem víc… Guy je opravdu hodně nevyužitý herec dneška, kde dostává jenom takové splašky a když už čuchne k hlavní roli, tak sním někdo vyjebe, což mně jako spořádaného hltače podobných elementu neskutečně sere! Pearce má na víc a MS One není vyloženě shit, no nejsem hotový, jak jsem předpokládal, ehm. Prostě taková imbecilská sranda s kulervouci zapletkou, která neuspokojila moje ego, no 4/10 samozřejmě dám, protože vzpomínám na časy minulé, kde tyhle snímky plnili kina… né jak dneska. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme jedno košer sci-fi, čerstvé, pěkně od kosti, nesmrdí a dá se snadno krájet. Vhodné spíše k francouzským stolním vínům (nikoliv Château de Krabitchak). Skvěle se na to dívá v syrové podobě. Nepřežvykovat – člověk by pak toho měl plný zuby! Možná se mohlo ještě něčím dochutit, ale v celkové podobě zcela konzistentní a především dobře stravitelné. Při vylučování nedochází k žádné újmě na stávajících polypech. Doporučuje pouze jeden z deseti yntelechtuálních cinefilů - to znamená, že to prostě stojí za to! ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se náramně a je mi úplně jedno, že skoro ze všech zdejších komentářů vidím zoufalý křik nudááá! Tak to není zrovna nejchytřejší film pod Sluncem, no. Kdyby byl, zase by ho polovička lidí nepochopila a zase bych tu slyšel samou nudu. Nevím, jak se Guy Pearce připravoval na svou roli, ale vypadá to, že bral lekce hláškování u Johna McClana, a hodiny moderního kadeřnictví u střihorukého Edwarda. Maggie Grace pak působí jako nádherný přívěšek na krku vesnického burana. Jejich společné dialogy, nabroušené jako břitva a štiplavé jako smrad na veřejných záchodcích, mi řádně procvičily břišní svalstvo. A zbytek? Jó, zbytek byla nudááá... =) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já teda nevim, ale mě se to celkem líbilo. Guy Pierce tady, asi poprvý, co ho znám, vypadá jako drsňák a i CGI efekty jsou na docela dobré úrovni, až se divím, jak to ti frantíci dokázali. Nejni to teda žádnej zázrak a sice jsem se díval jen letmo, ale řekl bych, že se to dá snést...70% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit... 70% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Při útěku ve větracích tunelech s dcerou prezidenta má Snow (Guy Pearce) baterku připevněnou na rameni na pravé straně, zatímco v následujícím záběru na straně levé. (ledofredo)
  • V závěru filmu je odhaleno křestní jméno hlavního hrdiny Snowa (Guy Pearce) – Marion. Totéž jméno má ve filmu Cobra (1986) hlavní hrdina poručík Cobretti (Sylvester Stallone). Je prozrazeno taktéž až během průběhu filmu. (Horryx)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama