Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Bohatý muž a chudá kaskadérka se do sebe zamilují. Ale vše se zkomplikuje, když si nevysvětlitelně vymění těla a na povrch vyplouvají temná tajemství. (Netflix)

Recenze (52)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době zase jeden seriál, který hodně vybočuje z kvalitního standartu. Je originální, sledujeme tu vztahy více párů, nejenom toho hlavního. Všichni herci jsou sympatičtí, hudba je nádherná... Oska je geniální :) a jeho přítelkyně je nádherná... Mohl bych tady psát ještě dlouho, ale nemá to cenu, to se prostě musí vidět. U mě se to zařadilo hned za Snow Queen :) ()

Kimm2 

všechny recenze uživatele

Secret Garden bylo rozhodně milým a příjemným překvapením. Ze začátku působí drama neuvěřitelně svěže a neokoukaně. Bohužel se nedá říct, že by tak působily všechny epizody až do konce. Objevuje se zde syndrom téměř všech korejských dramat, dojemné scény a občas nesmyslné rozhodnutí hlavních hrdinů, u kterých bych je nejradši praštila do nosu. I přesto byl seriál velmi zábavný a rozhodně nelituji času nad ním stráveného. Herecké výkony HyunBina jako vždy na jedničku. ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Moje první Kdrama, které jsem měla tu čest a to štěstí vidět, neboť právě tenhle seriál mě nalákal k dalšímu průzkumu jihokorejské (seriálové) tvorby. Shlédnuto dvakrát a určitě ne naposledy, Secret Garden má kromě své lehce magické zápletky prostě neskutečné kouzlo a to jak v příběhu, tak ve skvostném hereckém obsazení i v hudebním podkresu. Zkrátka a dobře, nenechalo mě to chladnou - smála jsem se až jsem ze židle padala, brečela jsem až mě srdce bolelo, přesně jak to má na pět hvězdiček být. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Začátek je celkem nenápadný, ale to co následuje pak je naprosto geniální :-D Hlavním hrdinům to spolu velmi sekne, opět je děj provázen nádhernou hudbou (nejlepší: "That man", "Scar", "Here I am"), nechybí zde napětí, akce, dojetí.... no prostě vše, co správné dorama musí obsahovat :-) Za zmínku stojí i postavy, které ztvárnil Sang Hyun Yoon (Oska) a Kim Sa-Rang (Yeun-Sul). Vždy jsem se těšila na to, až se na scéně Oska objeví - vždy mě velmi pobavila jeho přítomnost na obrazovce.. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Docela předvídatelný děj, ale přesto originální, vtipné, dojemné a romantické. Bohužel musím jednu hvězdu sundat, protože zhruba v polovině byly dva nebo tři díly, které děj natahovaly IMHO zbytečně a nebavily mě. I tak je to ale korejská klasika v tom dobrém slova smyslu a určitě si ji časem zopakuju. Kdyby pro nic jiného, tak pro ten úžasný soundtrack se mi to vyplatí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • S hlavní mužskou seriálovou rolí byla po dlouhou dobu spojována jména jihokorejských herců Park Jay a Hyeok Jang. Oba ale nakonec vyšli naprázdno, neboť hlavní seriálovou roli dostal populární herec Hyeon Bin. (Conspi)
  • V posledním díle dostává Im Gil-ra (Ji-won Ha) do ruky scénář k filmu, ve kterém má hrát. Jedná se o filmový snímek Sector 7 (2011) jihokorejského režiséra Ji-hun Kim. Herečka ve filmu skutečně vystupuje. (Vavča)

Reklama

Reklama