Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUĎ JAKKOLIV PORUŠÍTE NAŠI DOHODU, TA HOLKA ZEMŘE!“.... /// Příběh zamilovaný trojice, jejíž život plnej hulení a orgasmů naruší drogovej kartel. Romantickou idylku střídá džungle plná zkurvenejch divochů a Stone dokazuje, že stejně jako šukání, umí furt parádně i násilí. Filmařina, která mě baví. Střih, střih, střih, zajímavý barvy, tempo, parádní záporáci (nejen Benicio, ale i ty Samo!) a trojice, se kterou mi to ,,funguje“. Pak je tu míra uvěřitelnosti boje proti kartelu, ale jsem osoba mysli prosté, který špetkou ironickýho humoru zavřou přívod kyslíku k mozkový kůře. Tušil jsem co čekat a těšil se na to. Stoneova komerční filmařina v kabátě, po kterým se mi už stejskalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsal Don Winslow v roce 2010 číst nebudu. 2.) Šukáme si to v paneláku jako veverky a neznáme definici divocha. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Stone sa pomaly začína vracať na výslnie a mnohým z nás ukázal, že o gule predsa len neprišiel počas natáčania filmov s vojnovou tematikou. Knihu som, samozrejme, nečítal, ale myslím, že to mohlo byť celkom kvalitné psycho. Film napriek svojej stopáži ponúka kvalitnú zábavu od začiatku do konca. Zábavu hovorím preto, lebo si myslím, že by mohol byť spracovaný v oveľa vážnejšej a dramatickejšej tónine, no nakoniec mi tento štýl filmárčiny sadol v danom momente úplne perfektne. Elitné herecké obsadenie dokázal Stone elegantne ukočírovať, rovnako ako aj permanentné striedanie lokácií, zvratov a záverov. Film z pohľadu hlavnej rozprávačky, ktorá je jednou z hlavných predstaviteliek bol osviežením, dialógy na jednotku a atmosféru dokonale dotvárali herci vo vedľajších úlohách, ktorým boli ich roličky priam ušité na mieru. Hlavné trio hercov sa síce snažilo, ale bez ostatných ostrieľancov by bol film veľké herecké sklamanie. Celkový dojem teda nepôsobí úplne konzistentne, a to je jediná chybička krásy, ktorá ho pripravila o plné hodnotenie. Chybička malá, ale podstatná. 85%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příííííliš dlouhý film - dvojitý konec byl vrcholem zdržování. Poslední pořádně atmosférická scéna přišla na řadu někdy po hodině od začátku (napínavá jízda s policejním autem v patách), od té doby až do konce se Divoši (s výjimkou přepadení vozu s penězi) stali nudnou podívanou, která mě v závěru málem překvapila. Málem (viz poznámka o dvojitém konci). V hlavních mužských rolích jsem viděl dva obyčejné panáky bez výrazu, a proto mě mnohem více zajímaly postavy Salmy Hayek a Benicia Del Tora. Divíte se mi snad? Pokoukání to nebylo zlé, ale od Olivera Stonea jsem čekal něco lepšího. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Divocí lidé v divokém světě. Přesně tak jsme měli díky Takovým normálním zabijákům nebo dle mého nedoceněného U-Turn rádi Olivera Stonea v poslední dekádě minulého století. Zkažený svět plný vyšinutých magorů představuje i nyní, a to po několika politických úletech, kterými nás známý provokatér obdaroval. I když občas vypadá, že ho upekli pejsek s kočičkou. Dočkáme se prudkých změn žánrů, moderních obrazových fines, nadhledu a ironie. A také příběhu, s kterým budou mít mnozí problém hned v úvodu při vykreslení milostného trojúhelníku. Jeden z nich je totiž tvrďák, který má za sebou nejednu vojenskou akci, druhý citlivý idealista (spolu vydělávají balík na marihuaně) a třetí do švédské party je zhýčkaná blondýna lačná po nákupech a pohodlí na pláži. Ale klape to, tak jim to přejme. To, co následuje, je místy fajn, ale také docela (až okatě) chtěné, vytlačené. Výlevy násilí střídá nějaká umorousaná scéna (kdy si třeba Blake se Salmou začnou notovat), což je škoda. Divošství jsem tam moc nenašel, komicky ladění padouši tomu navíc příliš nepomáhají (vyjma výtečného Benicia Del Tora, pochopitelně). Jednoduché i chytlavé zároveň, přičemž nadvakrát vyprávěný konec nepomáhá ani jednomu, ani druhému. Tři až čtyři hvězdy. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Celosvětová premiéra proběhla 25. června 2012 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama