Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Má to krásné herce, zajímavé prostředí mexické mafie, chvílemi velmi realistické příběhové zákruty, slizského Benicia Del Tora a mafiózní mama Salmu Hayek. Tenhle film tiká jako hodinky a mě příjemné překvapilo, že Oliver Stone je stále schopen natočit něco tak vizuálně agresivního a - pokrokového, dalo by se říct. Naše hlavní trojka (jedna dívka a dva muži) totiž jede v úspěšném obchodu s marjánkou a navíc spolu žije v moderním a spokojeném vztahu. A i přesto, že se tímto dost vymykají průměru, jim držíte palce (tedy spíš těm klukům, protože Ophelia je většinu děje dost pasivní). V mnoha ohledech originální, chytré a rozhodně nadprůměrné. 80 % ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Parada. Chybicky sa sice najdu (nadbytocne hratky s kolorizaciou obrazu, uskok v zavere), ale inak bolo osviezujuce nechat sa unasat ponatim jednoducheho pribehu v style tej lepsej "divociny" z dekady '90, kde v kine nebolo problem narazit na nasilim explicitne vyobrazene filmy. V tomto smere je film podla definicie slova "savage" pravom jeho ukazkovou vzorkou v dobe, kedy kinam povacsine vladne nadzanrova sterilita. silne 4* ()

Reklama

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle mišmaš měl být komedie, nepovedl se. Pokud to měl být krimi thriller, nepovedl se. A jako drama to u mě propadlo úplně. Přemýšlím, o se na tomhle filmu vůbec povedlo...???? Herci naprosto šílení, nikomu jsem nevěřil jeho roli ( MIMO DEL TORA )! Ten jedinej věděl co má hrát a jak to zahrát. Zbývající obsazení v čele s Travoltou naprosto netušilo, co od nich režisér chce, (Travolta hrál v nějaké černé komedii, Kitsch a Johnson se snažili o akční krimi, Liveli si myslela že hraje v romantické komedii, Hayek se pokoušela o drama, zbytek herců se pokoušelo o slamněné panáky kteří na polích straší vrány...) tak to hromadně vzali do vlastních rukou, a dopadlo to naprosto příšerně. Ono se není čemu divit, když měli naprosto šílenej scénář kterej psal nějakej sfetovanej retard. Hudba taky stála za starou belu. Když koukám na to, že Stone má i "Director´s cut, který je ještě o 10 minut delší, vím jistě, že si ho nepustím. Začal bych se potom bát, že mi můj oblíbenec senilní. Takhle pouze doufám, že když točil tenhle skvost procházel zánětem mozkových blán. Ještě než jsem začal psát tenhle komentík, loupnul jsem tomu 2 dvězdy. Při dopisování komentu si ale uvědomuji, že tahle sračka je ve svém naivním, rádoby zajímavém a novém kabátu (přitom pouze kopíruje starší kvalitní filmy) natolik nebezpečná, že s chutí dám ODPAD. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone | Hudba: Adam Peters | Produkcia: Moritz Borman, Eric Copeloff | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 82,966,152 $ || Plnokrvný film zo všetkým všudy. Nakoľko som videl directors cut, metráž bola predsalen trochu prepálená a tempu tu určite nepomohlo. Inak presne to, čo treba. 80% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Stonovo zpracování je vysvobozením z přehypovaného bestselleru - vyčítat mu vyletněnou povrchnost je stejně hloupé, jako vyčítat Verhoevenově Pěchotě nevěrohodnost. Navíc je to trochu lízlé Tonym Scottem, roztříštěné, podprahově žonglující s divákem a přesto splňující kritéria prázdninového blockbusteru. Prostě fajn. A ta kniha se fakt nedá číst. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Do kina se film dostával pod jménem Paqu. (HellFire)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama