Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

kalap 

všechny recenze uživatele

Vcelku veľmi dobrý film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne a super kamaráta, ktorý sa nechá kvoli nemu aj znásilniť Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Relativně povedená komedie, ale zasazená do hnusně blejskavých osmdesátek, což opravdu nemusím. Jeden večer, jedna párty, spousta změn pro bývalé spolužáky, co se na pár hodin cítí a chovají zase jako na střední škole. Vůbec to není špatný film, jen mě tu nic extra nenadchlo. Tak akorát příjmená zábava na 3* hvězdy, nic víc. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Život je život, tak s ním sakra něco dělejte! A kašlat na to, že jste totální lůzři a společnost vás nenávidí. Chcete si jen užívat nebo s sebou něco dělat? Tak s chutí do toho! Výborná čtveřice, kterou vidíte nahoře na plakátu, kokain, párty, velká železná koule a uchu lahodící soundtrack. Jo a taky pohodičkáááá... 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Milá připomínka komedií z osmdesátých let za doprovodu největších fláků té doby. Matt je zakřiknutý mladík, který se i přes svoje dosažené vzdělání zahazuje v obchodě s videokazetami. Jednoho dne tady narazí na svoji krásnou spolužačku Tori, do které je už od střední zamilovaný, ale nikdy jí to nedal najevo. Nyní to však hodlá změnit a blížící se školní sraz je přímo ideální, jak udělat na svůj idol dojem. A navíc se zdá, že není dívce svých snů tak lhostejný, jak si myslel. Jenže háček je v tom, že Matt svému idolu zalže, že pracuje v ambiciozní firmě a každá lež vyjde jednou najevo. Tahle komedie s Topherem Gracem v hlavní roli (vzal si na starost námět a produkci) si klade jediný cíl a to pobavit, pokud možno maximálně. Ačkoliv výsledkem tentokrát není oplzlá komedie, ale jen komedie s několika menšími oplzlostmi, tak i přesto se nejedná o nějak přehnaně třeskutý humor, upřímně řečeno nějakými nápady zrovna nepřekypuje a ani herci nejsou komici na slovo vzatí. Do vyšších sfér tenhle přijatelně zábavný snímek posílá Teresa Palmer, kvůli které jsem se na to vlastně díval. Ta nad vše a nad všechny vyčnívala a ostatní se jí tak nějak podřídilo. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mám rád 80s teenage komédie, ale táto nemá ani štipku z ich atmosféry. Jediným plusom filmu je, že neobsahuje žiadne nechutné vtipy. Vo všetkých smeroch to je ale strašne sterilné a predvídateľné. Všetky hlavné postavy si postupne vyjasnia svoje životné plány a ani to nie je v ničom objavné a ani som nemal chuť sa z niektorým z nich stotožniť. Je tu kopa hviezdičiek a budúcich hviezd, ale nikto z nich nezaujme. Väčšinu filmu som nakoniec rozmýšľal, či tá herečka, ktorá hrá sestru hlavného hrdinu je Anna Faris. Aj keď som vedel, že to je ona, tak som ju s tým divným účesom vôbec nespoznával. 4/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama