Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapivo dobré, zo začiatku to začínalo ako klasika (teen komédie) a vlastne celý ten priebeh tak aj pokračuje, ale čím viac minút pribúda na VLC prehrávači, tým je to zaujímavejšie a hlavne zábavnejšie.Treba sa prekusať trošku cez ten nudný začiatok a potom je to fajn, film naberá na obrátkach, vtipné scény len pribúdajú, tie trapné tiež (ale fungujú ako very funny) a celé to pôsobí veľmi sympaticky hlavne vďaka skvelým hercom, kde Topher Grace spĺňa podmienky pre obe pohlavia (chlapi mu budú fandiť a povzbudzovať ho a dievčatá zase obdivovať) a o čoraz krajšej herečke menom Teresa Palmer to platí tiež tak nejak podobne (btw všimli ste si tu podobu s Kristen Stewart? Teresa je ale krajšia:-).V skratke sa jedná o ďalšiu komédiu pre mladšie publikum o stredoškolskej láske, ale je to jedna s tých vydarenejších kúskov. 80% - 4* ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, nemám s Take Me Home Tonight vlastně ani žádný výrazný problém. Samozřejmě, že se tu opět, zase a znova, točí úplně základní Hollywoodský romantický koncept posledního dvacetiletí, ale v porovnání s konkurencí je to celé uděláno docela citlivě a nenásilně. Potěší pak i osmdesátkový feeling a hlavně soundtrack. Samozřejmě, že šlo vymyslet lepší děj, natočit lepší scény, s osmdesátkáma si více pohrát, no prostě to celé udělat lépe, ale když kouknu na současnou konkurenci tak nemám s třema hvězdičkama nakonec problém. Nostrils ready. We're doing this. Ok ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)
  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno