Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nigel Slater (Freddie Highmore) je docela normální, obyčejný kluk. Baví ho vypomáhat mamince v kuchyni s pečením různých dobrot. Svět se mu zhroutí ve chvíli, kdy maminka zemře a jeho tatínek si vezme hospodyni Joan Potter (Helena Bonham Carter). Jak se Nigelovi podaří přežít pubertu s nevlastní matkou po boku, která má chlapcova otce obmotaného kolem prstu? (Kacitr)

(více)

Recenze (51)

Fr 

všechny recenze uživatele

…A CESTA K MUŽSKÉMU SRDCI VEDE PŘES JEHO ŽALUDEK..... /// Tak předem – NEDÍVEJTE SE HLADOVÍ !!! A nečekejte komedii!! Nigel je ,,lehce“ jinej kluk. Není divu – matka je sice hodná, ale kapku divná (a hlavně nemocná), otec se trápí a je to kretén. Prostě těžký život nemá jen vlk za polárním kruhem, ale i Nigel ve Wolverhamptonu. Jeho život nerozzáří ani Helča s neustále vystrčenou (oblečenou) zadnicí. Na jeho místě bych se snažil vychutnat si jídlo! TOHLE fakt NEDÁVEJTE HLADOVÍ ! Toast je film pro TV, kterej dá vyniknout (nejen pozadí) H.B.Carter v další šílené roli, připomene že stále žije Karlík a udělá chuť na něco dobrýho. To ostatní? Normálka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Usínám s kuchařkou (knihou). 2.) Už dávno mám jasno v tom, jestli zvolit pohled na kalhotky nebo raději na pinďoura (a možná si i sáhnout). 3.) Mám dojem, že doma jíme špatně. 4.) Mám dojem, že doma jíme dobře. 5.) Od doktora mám nařízený dívat se na filmy o žrádle. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekala až se to rozjede, a pak přišly závěrečné titulky. Film je sice retro vymazlený, ale co z toho, když tempo je příliš rozvláčné? Přestože v příběhu dochází k různým zvratům, emocionálně vše působí chladně. Jen trochu soucitu vzbudilo neustálé ubíjení jakékoliv radosti, kterou si ten nebohý chlapec našel. /24. 6. 13./ ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Držať sa svojho sna sa obyčajne vypláca... Helena Bohnham Carter v postave nebezpečne "vražednej" macochy predviedla, aká veľká herečka to je. A ako sa hovorí, všetko zlé je aj na niečo dobré a keď ťa dokáže nakopnúť nepriateľ tak to je už úplne najlepšie... Milé a príjemné pozeranie ovenčené nádherným soundtrackom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Velmi chutny film (ten citronovy kolac vypadal naprosto fantasticky) se sympatickym detskym hrdinou (ve druh epulce uz je min sympaticky) a Helenou Bonham Carter v roli neustale neco delajici zensky. Co povazuju za ponekud nepovedene, je narazka na homosexualni orientaci Nagela. Mohlo to byt mnohem min napadny a vic symbolicky. Nez ze kouka na zadek sexy zahradnika (bravo Ewane!?) a fascinovane si prohlizi kuchare. Cekala bych neco citlivejsiho. Sceny s varenim a vubec s jidlem jsou povedene a nezbyva nez dodat Bon appeti-ti :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

já vím, že to není nijak vyjímečný film, ale atmosféra filmu mi byla hodně příjemná i při druhém shlédnutí po delší pauze. Proto se nebojím doporučit tento malý, ale citlivý lidský film s nevtíravým ponaučením. Boj o místo na slunci, nebo přesněji v kuchyni může začít - ring je volný! ;-) Lehké 4 hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Helena Bonham Carter tu hrá Mrs. Potter, zatiaľ čo v sérii o Harrym Potterovi hrala jednu z jeho úhlavných nepriateliek. (Fanita)
  • Skutečný Nigel Slater se ve filmu objeví úplně na konci jako šéf restaurace SAVOY London, ve které začne filmový Nigel pracovat. (Šakalík)

Reklama

Reklama