Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

teutates 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je šulin bojových umění, ehm šaulin. Noó první "nikdy to lásko má nevzdávej" s pubertalním projevem a gay prostředím se mi líbilo mnohem víc. Přece jenom ty city, osudová láska, první past, kop a opět to gay prostředí jsou mému srdci o cosi bliž, než banda tupců, kterým jde jen o jedno a to jak si nakopat stylově prdel, tak. 3/10 ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

U druhého dílu jde hlavně o souboje. Nemá pevný a pořádný příběh. Vlastně je to o ničem, všechny pozitiva vycházejí z propracovanosti rvaček a profesionálních soubojů. Hlavně z jejich střihů a záběrů kamer. Konečné zápasy, nebo tréninky jsou doprovázený drsnou hudbou. Never Back Down 2 dopadlo celkem dobře. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hned po shlédnutí filmu Legendary jsem si pustil Never Back Down 2. Chtěl jsem si malinko spravit chuť, co se akcí týče. Toho se mi sice dostalo, ale na druhou stranu mi přišlo, že ve filmu bylo hodně zbytečných keců. Navíc to s tim tátou (jak utekl manželce, protože zjistil, že je teplej nebo co) tak to tam bylo úplně k ničemu. A to, že se Dean Geyer dá nakonec dohromady s Jillian Murray, bylo hodně předvídatelné. Každopádně závěrečný Beatdown můj dojem z filmu hodně spravil a Michael Jai White, coby herec a režisér, mě překvapil, že natočil celkem povedený akčňák. S odřenejma ušima 70%. ()

Pablinho 

všechny recenze uživatele

O něco slabší odvar jedničky, kterou se to místy příliš inspirovalo. Postelový scény mi připadaly docela zbytečný a omáčka filmu nic moc. Fighty byly ale zvládnutý opět výborně, i když s předvídatelnym koncem. Kromě toho tam byl na poslední chvíli hodně uměle vytvořenej padouch. No... vychází mi to na lepší tři hvězdy, což je určitě škoda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)

Reklama

Reklama