Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Pablinho 

všechny recenze uživatele

O něco slabší odvar jedničky, kterou se to místy příliš inspirovalo. Postelový scény mi připadaly docela zbytečný a omáčka filmu nic moc. Fighty byly ale zvládnutý opět výborně, i když s předvídatelnym koncem. Kromě toho tam byl na poslední chvíli hodně uměle vytvořenej padouch. No... vychází mi to na lepší tři hvězdy, což je určitě škoda. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidní jednotce Never Back Down, určené především boys n girlz kteří vyrůstali s Bravíčkem pod peřinou se MJW pokusil o víc dospělácký druhý díl. Na jeho režisérskou prvotinu se mu to povedlo nevídaně dobře a sakra překvapil. Pokud se film drží tématu nemám výtku, bohužel i MJW si nemoh odpustit pár rádoby blbých romantických či rodinných neshod a tím film krapánek praštil do nosu. Zajímavý je sledovat proměnu šikanovanýho emoboje v mlátičku na maso, ono se tomu klukovi ani nemůžem divit že dopad jak dopad. Další minus je chybějící pořádnej záporák, jak sem psal emařovi z Comic Conu sem se nedivil. Ale čím je film skvělý a dost povedený sou právě fajty, sic žádné antigravitační virgule čí lítaní nad ringem alá Adkins, ale i tak povedené, a hlavně reálné krátké zápasy kde se prostě jeden nebo druhej po pár ranách skosí k zemi. Ještě bezva fakt, že si MJW nehraje na žádnýho filozofa co se thulil v Holandsku a poznal jinou dimenzi myšlení...... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ani lepší, ani horší než první díl, je to tak nějak stejná, ale kdybych tenhle film viděl první, asi by se mi líbil víc. Je takový příjemně malý, herci si zde sice hrají na frajery, ale tak nějak se to dá kousnout. Souboje jsou dobré, i když většinou krátké, scéna s teleskopickým obuškem na konci je dobře drsná. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa uberá torchu iným smerom než prvá časť, nehovrím že zlým, no jednotka mi sadla určite viac. Fighty boli fajn, partia hlavných hrdinov taktiež a Caseov súboj v putách s tlupou policajtov s obuškami ma potešil asi najviac z celého filmu. Určite jeden z tých lepších priemerov čo sa týka motivačno-športových filmov. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, nazvat Michaela Jai White oplácaným... No, ehm, neřekl bych. Ale k tématu. Never Back Down 2 je klasický akčňák s tisíckrát omletým tématem. Partička frajírků se dostane do "učení" bývalého macha bojového sportu, který má problémy se zákonem. Jediné, o co tu jde, jsou bojové scény, ale těch není tolik, kolik by si jich film zasloužil. Co se týče choreografie, ujde, ale upřímně jsem čekal více. 50 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama