Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od dob, kdy „krtek ke kalhotkám přišel“, uplynula už pěkná řádka let. Přesto tenhle nestárnoucí hrdina dál baví nové a nové generace dětí. Snad proto, že má dobré srdce a věčně udivené oči. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (89)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jak krtek ke kalhotkám přišel je moje úplně nejoblíbenější pohádka o něm. Nejkrásnější jsou díly nejstarší, postupem času ztrácí na kvalitě, ale protože ty původní byly tak moc dobré, dávám plný počet a jsem pyšná na to, že je to NAŠE! Kouzelné! ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Krtkova dobrodružství jsou vrcholem infantilismu a prostoduchosti. Hehehé, ahoj, hihi, hop, kuku, ahoj, halooo, jůůůů, pojď, nene, hehehé. Už jako malý jsem okamžitě běžel pro ovladač vždy, kdy se tato stupidita objevila na televizní obrazovce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

O roztomilosti národního hmyzožravce není třeba pochybovat, nadšené výkřiky dětí při každém "jejda" či "hele" nelze přeslechnout a tak z mého úhlu pohledu snad jen ta hudba mohla obsahovat méně depresivních pasáží. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejkrásnější večerníčková pohádka, kterou už nikdo nepřekoná a Krteček zůstane navždy v srdcích malých dětí i dospělých jako ikona nevinnosti, lásky a pohody. Nejoblíbenější díly: Krtek ve městě, Krtek a autíčko, Krtek chemikem a samozřejmě Jak Krtek ke kalhotkám přišel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kolik generací už na nich vyrostlo? K několikaminutové pohádce na dobrou noc usedají každý večer tisíce dětí. Místy kouzelné zpracování ano, ale cílovým divákem je dítě, především předškolního věku. Leckdy se tak nedá přehlédnout ona drásavá hudba a depresivní nálada, která z každého druhého dílu vyzařuje. Ostatně, s odstupem času, si každý musí všimnout, že u nás vzniklo velké množství Večerníčků, kde hlavní postava snad v každé epizodě brečí, fňuká, kňourá. Krtek je exemplárním příkladem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Viem, že v Čechách je tento animovaný, rozprávkový seriál o Krtkovi a jeho zvieracích priateľoch takmer kultovou záležitosťou. Mám pocit, že tu u nás na Slovensku, to nemá ani zďaleka takú popularitu ako u našich západných susedov. Ani mne osobne sa tento večerníček nikdy moc nepáčil. Nepozdávalo sa mi to, keď som bol malý chalanisko a nepáči sa mi to ani teraz. V tomto prípade u mňa nefunguje žiadna nostalgia. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krásný animovaný večerníček od Zdeňka Millera. Krteček a jeho krátké příběhy. / Viděné epizody *50.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Přijde mi zbytečné, aby se zde hodnotil "Krtek" po jednotlivých dílech, obzvlášť když to zde máme sesumírované do jednoho seriálu... Takže z dříve hodnocených: 5* - Jak krtek ke kalhotkám přišel, Krtek a autíčko, Krtek a lízátko, Krtek a telefon, Krtek a vejce... 4* - Krtek v zoo, Krtek malířem, Krtek a zajíček... 3* - Krtek a zelená hvězda. ()

Reklama

Reklama