Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Milodar 

všechny recenze uživatele

Vše při starém, šampion Russo se tentokrát dá na podnikání. Hlavní roli zase hraje malý osvícený děda Miyiagy. Russo se zase vyptává, diví se, stále neumí karate až do chvíle, než se začne soustředit po moudré japonské radě "yu mas fokas". Tvůrci tentokrát přidali novou dějovou linku, která by vydala na samostatný film, a to horolezectví. Slaňování a vytahování na laně je skutečnou bonsaí mezi horolezeckými filmovými scénami. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, co to s váma je, lidi, jste normální????? Dát tomuto DNES JIŽ KULTOVNÍMU FILMU TAK MÁLO JEN 32% ??!!!!!!!!!!?? Znám stovky (!!!) filmů, které jsou tady totálně nadhodnoceny a přitom se na ně pomalu nedá koukat!!!! 3. díl Karate Kid je - podle mě - úplně nejlepší a dnes se už takovéto filmy netočí. COBRA KAI tady má slušné hodnocení, přitom pozdější řady nejsou o nic lepší, než tento 3. díl. Nechápu to, nepobírám to, jak se někteří vysmívají kultovním snímkům. Asi si léčí vlastní komplexy, chudáčkové, je mi takových osob upřímně líto. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce dve časti sú v pohode. Sú typicky naivné, ale majú funkčné postavy a smerujú odniekiaľ niekam. Tretia časť je skĺbením takých bizarností, že pri tom človeku zostáva rozum stáť. Je to skákanie z jedného logického lapsusu do druhého. So zbytočnými postavami. Veľmi prapodivnými scénami ( aspoň, čo sa týka významu), celá horolezecká scéna putovania za bonsaiom je skrátka z iného vesmíru. Do toho pripočítam ešte fakt, že hlavný predstaviteľ má tendenciu v real time rozprávať všetko čo práve robí. A je tým pádom rovnako neznesiteľný, ako záporák. Ženská hrdinka do počtu a zbytočná a rovnako aj finále, ktoré vlastne potvrdzuje svojim koncom, že tie dve hodiny boli vlastne neucelená snaha priživiť sa na populárnej značke. Ono to má záporov veľa. Pozerať sa to dá, ale zostáva z toho taký ten pocit zbytočného filmu. A všetko - od scenára, metafory o sile duše ( prezentovanej cez bonsai) až po smiešne vyhraté finále....dokazuje, že toto skrátka nie je dobrý film. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Nechutně patetická sračka, která nemá oproti předchozím dílům nic nabídnout. Ralph Macchio znova prošel naprostou regresí do svého původního otravného, temperamentního a iracionálního idiota, jen aby zase mohl projít spirituálním rozvojem díky pseudohlubokým radám svého neporazitelného a nadlidsky trpělivého mentora. Záporáci jsou prvoplánově barbarští, a od samého začátku hodni rozmlácení obličeje. Ale nic více od nich nedostáváme. Počáteční náznak nějaké hlubší charakterové dimenze se vytratí po pěti minutách filmu, a nahrazuje ji pouze jednorozměrná slizkost. Jediná dobrá věc na tom filmu je neskutečně roztomilá Robyn Lively, jejíž charakter je jediný, který jaksi dává smysl. Bohužel její role ve filmu je asi tak podstatná jako role mámy v prvním díle. Neboli, je tam téměř úplně k hovnu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama