Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

blazma 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec. ()

BarGoldstein odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

Reklama

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Netradičný pokus o klasickú detektívku - kto je vrah?... Skončil len pri pokuse, nie je to žiadna sláva, ale zámer bol celkom dobrý. Z partičky piatich najlepších kamarátov sa stane partička najhorších kamarátov, hneď pri prvom momente, keď ich priateľstvo začne byt skúšané poriadnou šlamastikou (eufemisticky povedané). Ale už keď si človek myslel, že príde nečakaný a zaujímavý zvrat... tak nejaká séria zvratov skutočne prišla, ale len s veeeľmi nezaujímavým výsledkom - kde všetko zariadia prášky na spanie zamiešané v alkohole (tak stará vec, ale tu ju hlavný zaporák využíval dosť intenzívne). Proste typický film v modrých percentách. PS: Niekedy (alebo skôr väčšinou) filmovému priemyslu nerozumiem, načo je dobré, točiť ten istý film behom par rokov tri krát? Na doplnenie, toto je americký remake, holandského remaku, belgického originálu. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

No. Máme tu po holandskej verzii, prepracovanú americko - belgickú v duchu zazobaneckého prostredia s béčkovými hercami a ako inak, béčkovou produkciou. Primitívny dej, so snahou zaujať leskom prostredia v neprirodzenom deji, poukázať na niečo čo vôbec v skutočnosti nefunguje. Mnoho krát silovo vykonštruované scény znervózňovali a odkláňali celú zmyselnosť od podstaty. Slabý odvar toho čo ponúkla holandská kinematografia voči tomuto vyčačkanému bahnu. Slabučké 3 hviezdy. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama