Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předešlé dvě předlohy, ale rozhodně si je budu muset pustit, protože ten příběh je výborný. Začátek byl trošku slabší a půl hodiny jsem si zhruba říkal, že koukám na pěknou blbost, ale potom se to vybarvilo. Během filmu změníte názor na jeho rozuzlení snad 20x a stále vás baví, jak se věci vyvíjí. Navíc to americké obsazení je opravdu výborné. Miller, Mardsen, Mitra, Levijeva, výtečný původní Schoenaerts a k tomu naprosto dominující Karl Urban. To se rozhodně povedlo. K tomu velmi poutavá hudba Frizzella a máte parádní thriller. Jedině bych vynechal žánr erotický, protože přesto, že se jedná o film a spoustě záletníků, tak erotiky si rozhodně mnoho neužijete. ()

Reklama

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

BarVo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z remakov, ktorý mi vzal chuť vidieť - možno dobrý - originál. Zameniteľné herecké tváre, prvoplánové gradovanie napätia od prvej minúty, ktoré bolo v závere už moc otravné, "osudové" ženy tu asi hrať nemusia, stačí im byť, napokon ani mužský ansámbel toho moc nepredvedie, prekombinovaná zápletka a to som ešte aspoň 5 vecí, čo mi vadili, našťastie zabudla. Apropos - erotický thriller? Niečo mi ušlo? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama