Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Výborná zápletka, ktorá pekne graduje do prekvapivej pointy. Škoda, že som tento Loft videla skôr ako belgickú verziu, stavím sa, že je o dosť lepšia, ako to už u európskych býva. Čo mi tu dosť vadilo boli tí piati manekýni medzi ktorých ešte aj úplne tradične americky ako päsť na oko umiestnili jedného zagulateného a mysleli si, že to tým vyvážia..ako obyčajne, nepodarilo sa. Wentwortha Millera síce schovali za nemožné okuliare, ale pod nimi je to stále fešák. Ženské osadenstvo bolo rozdelené na tmavovlasé, skoro nerozoznatelné manželky a blonďavé milenky. Za obsah by som dala 4, ale za tradičné americké prevedenie ostávam na 3 *** ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Od tohohle skvělého hereckého obsazení jsem čekal více. Ze začátku se ten děj vleče a nejraději byste to přeskočili, ale pak zhruba od poloviny filmu to začne být napínavé a dost zamotané, takže nevíte kdo z těch přátel tu ženu zabil. A pak přijde šokující závěrečné odhalení, které jsem tedy nečekal, ale vymysleli to tvůrci dobře. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn, přitažené za vlasy, dost dlouho se vlastně nic nedělo, ale to je vynahrazeno v závěru, kde se všichni pěkně vybarví, kvantum dějových zvratů přesně jako v severských románech, tady je to zahnané až celkem do extrému. Žádná z postav mi nebyla sympatická a bylo mi ukradené jak dopadnou. 3* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad, skvělá skupinka "kamarádů", kupa krásných žen a hlavně nezávazné vztahy, které prostě skončí tím, že objevíte mrtvou dívku ve společné posteli :) :) Je to celé takové ale dost "zamotané" a hodně moc se to na sebe kupilo, že jsem se v jednu chvíli začala ztrácet a křičela "STOP"....Karl Urban je můj hlavní Fešák, na kterého bych koukala od rána do večera a ten zbytek byl taky k "nakousnutí". Jak říkám - je to hodně zajímavé, ale celé takové "zmatečné", historii toho filmu neznám, ale nechápu, proč to totič třikrát a mám nutkání si to přečíst :) Nebo se na to podívat "natajňáka"? ;) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama