Reklama

Reklama

Neobyčejný život Timothyho Greena

  • USA The Odd Life of Timothy Green (více)
Trailer 2

Když Cindy a Jim Greenovi zjistí, že nemohou mít děti, zhroutí se jim celý svět. Pokoušejí se dál vést normální život, Cindy pracuje v místním muzeu tužek, Jim se vrací ke svému zaměstnání v továrně. Manželé se ale odmítají vzdát naděje a věří, že se jednoho dne vytouženého dítěte dočkají. Sepíšou vlastnosti a povahové rysy svého budoucího dítěte na papír, ten pak vloží do truhličky a zakopou ji na zahrádce. Jedné noci je probudí bouře, a u jejich dveří se objeví chlapec celý špinavý od hlíny. Jmenuje se Timothy, je slušně vychovaný a chová se přátelsky. Cindy je zaskočená, stejné jméno by vybrala i pro svého syna. Jim a Cindy se domnívají, že Timothy utekl z domova, pak ale objeví na záhoně velkou jámu a zjistí, že má Timothy nohy porostlé listy. (TV Nova)

(více)

Videa (39)

Trailer 2

Recenze (278)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Chtěli originalitu a sami se utápěli v průměrnosti. A k tomu se vezli na povrchní vlně všeho toho, z čeho se (patrně) toužili vymanit: rivalita, satisfakce, haštěření, atd... Polovinu situací jsem vůbec nepochopila, ale na to už jsem si u některých amerických filmů zvykla. Zkrátka obvyklá šablona: "Jsem tady, tak se ze mě poserte" (jinými slovy - mých 10-15 vteřin slávy). Za to přeci stojí nejenom žít, ale to je zřejmě i smysl života. P.S. Tím ale nepomlouvám kluka, ten byl báječnej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Krásna nenásilná rozprávka o hodnotách života a láske. Najväčšou výhodou celého filmu je, že nie je patetický ani sentimentálny. Je síce nepravdepodobný, ale pritom krásny. Jeseň bola málokedy v nejakom filme zobrazená tak pekne. Ústredné duo Garner a Edgerton nemohli byť roztomilejší a mladý CJ Adams bol na to. že hovoril múdrosti neuveriteľne znesiteľný. Čo deti v takýchto filmoch dokážu v poslednej dobe málokedy. Hedges má za sebou množstvo výrazných projektov a preto som rád, že vo filme vidieť kus dobrého autorského zámeru. V určitom smere veľmi krásny, nenásilný film, ku ktorému sa asi už nikdy nevrátim, ale ktorého projekciu som si úprimne užil. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.5/10] | me: V princípe je nosná myšlienka filmu veľmi milá, ale celkové spracovanie až také pohodové nie je. Je to film, ktorého doménou je hlavný predstaviteľ (CJ Adamns) dodávajúci filmu ten príjemný feeling. Čo však na mňa už tak dobre nepôsobilo boli práve rodičia Garner-Edgerton, s ktorých "prehnaným" až hysterickým prevedením náhleho rodičovstva som sa nedokázal stotožniť.... Je to celé taká dospelácka rozprávka, ktorá je postavená na peknej myšlienke avšak nevýraznom spracovaní a tým pádom film plynie, ale chýba mu spirit a to je škoda. [2.5 *] Please don't ask about my leaves. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Koukáme na to s přítelkyní jak vyvorané myši a hlava nám to fakt nebere. Prvních pět minut vypadalo docela nadějně, ale bohužel jsem viděl trailer, takže nic překvapivého. Potom už je to jen sled nelogických momentů, náhodně naházených scén a předvádění blbých rodičů. Předpokládal bych vzhledem k příběhu pár myšlenek, ale děj filmu mi na žádnou nepadl. Prostě nechápu, o čem to je, a proč to vůbec je. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NAŠE DÍTĚ SE NIKDY NEVZDÁ. BUDE MÍT TVOJE DOBRÉ SRDCE A BUDE SMĚŠNÝ JAKO..... JAKO STRÝČEK BUB. VÍŠ, TAKOVÉ DÍTĚ, V KTERÉ ČLOVĚK DOUFÁ. UPŘÍMNÉ. PRAVDOMLUVNÉ.“ … ,, ANO, TAKOVÉ CHCI.“..... /// Když cizí děcka nepůsoběj jako antikoncepce a ještě navíc ty svoje (vlastní) mít nemůžete, zbejvá jediná možnost: (Pes!?... hovno, Disney vole, takže…) ZÁZRAK! (..já to věděl…) Vrátka vrzla, déšť, blesk, hrom a najednou…. Cíťácká podívaná pro rodinný kolektivy, který chtěj zjistit, že nejsou sami, kdo maj tajemství a chtěj se nechat vydírat dokonalostí potomka či pocity šťastnýho rodiče. Další moudra, jako že je v pořádku bejt jinej (že Bělásku!) a bohužel i to, že někdy osud nezměníte, ani kdyby jste se samou láskou přetrhli, naštěstí nepůsobí pateticky a pěkně zapadaj do milující a láskyplný atmosféry. DĚSNEJ DOJÁK! Dostali ze mě všechnu sůl (…jo klidně si vem Maruško, mám jí dost…). Dávám 4*! Proč? Protože su taky táta! A všechny hnidopichy neposílám do prdele, ale na českej rodinnej (něco jako) film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vědět, co musím přesně udělat, abych měl dokonalý děťátko. 2.) Miluju pohádky, rád u filmu sním a bulím. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,Radka“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Garner si zahrála bezdětnou matku usilující o adopci už ve filmu Juno (2007). (=woody=)
  • Píseň, která zní na konci filmu při závěrečných titulcích, se jmenuje "This Gift" a jejími autoty i interprety jsou držitelé Oscara Glen Hansard a češka Markéta Irglová. (=woody=)

Reklama

Reklama