Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

towstit 

všechny recenze uživatele

Ked som objavil tento serial bol som nadseny. Tema amazonka, rucna kamera, duchovia ma dost potesila. Serial je dobry, ma fajn momenty, niektore diely srsia napadmi. Ale ! Ustredna trojica mama, syn a otec, je asi to najnechutnejsie spojenie. Realne nesympatickejsiu rodinu nenajdete siroko daleko. Mama ktora na mna posobila ako kucharka zo skolskej jedalne, ktorej umre syn, a jej reakcie na to boli ako keby jej umrelo morske prasa. Otec neviem aky blowjob musel spravit aby sa do serialu dostal a spravit z neho postavu ktoru miluju miliony divakov je nepochopitelne. Mne by museli na ucet peniaze posielat tyzdenne aby som mu prejavil nejake sympatie. Najznesitelnejsi bol ich syn, ktory po prvom diely chvalabohu presiel kurou, ze sa ostrihal, lebo inak by som to zrejmne ani nepozeral. Co sa tyka ostatnich postav, klasika. Potesila ma akurat dcera mechanika Jahel, najlepsia postava aj zahrana, mala dobry potencial. Dalsia vec co mi vadila boli niekedy pohlady kamery. Ked to malo byt cele tocene rucnou kamerou, nechapem ako tento kameraman, mohol ist v noci v dzungli otoceny chrbtom a tocit skupinku za sebou. Nedava logiku, alebo niekedy ked sa rozpravaju o sukromnych veciach typu, tvoje semacko chuti fakt dobre, tak im nevadi, resp. si kvazi akoze nevsimli ze ich toci kameraman? Vela tychto nelogickych chyb a rozhodnuti tu je obsiahnutych. Posledna cast nechala otvoreny koniec. Urcite si druhu seriu pozriem. Dufam ze matku a fotra na zaciatku zabije dake monstrum, a pribeh sa bude sustredovat na mechanikovu dceru. Pre mna 70 percent. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní komentáře i hodnocení, dávám zcela jasné 4*. Vynikající atmosféra, kulisy a herecké výkony, možná ne příliš originálních, ale zato realistických postav. Velké plus je i to, že Vám není mdlo z mystifikačních blbostí. Zatím výborný seriál plný napětí i přemýšlení co bude dála čekání na další díl ()

kubal18 

všechny recenze uživatele

Ok. Takový seriál zkouknu radši než rádoby horrorové American Horror Story, co vypadá jakoby to točil někdo zfetovanej pod obraz. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Seriál na který jsem byla zvědavá, ale nijak mě to nenadchlo, první díl hodně slabý, až nudný nic se tam pořádně neděje, ale druhý díl naštěstí už mělo ten správný spád, ale že by to bylo nějaké veledílo to určitě ne, už jsem viděla daleko lepší seriály, ale budiž jako večerní seriál by ušel, ale jednou stačí se podívat a asi bych se znovu nepodívala. ()

wopi 

všechny recenze uživatele

Nominováno na Emmy. Nechápu tolik odsuzujících komentářů - zřejmě od lidí, co viděli jen jeden díl. Slušný mystický seriál. ()

Cearomana 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi Záhadu Blair Witch a pod., tak tohle je něco pro vás! Většina filmů, co jsem viděla, natáčených někým z herců amatérskou kamerou, je plná scén, kdy někdo někam utíká, klepe se vám celý obraz a vy nevidíte nic, než šmouhy. Tady nás filmaři takových scén ušetřili. Divím se, že to má poměrně malé ohlasy, protož e to je jednen z nejlepších a nejmysterióznějších seriálů, jaký jsem viděla. ()

Jessicahamby 

všechny recenze uživatele

Upřímně, to byl první seriál, který, když zrušili, tak jsem další půl hodiny přemýšlela, jestli se nezachovám jako Sheldon v BBT a nezačnu obvolávat stanici. Hezky zpracované, tajemné a skvělý námět. O ukončení nemluvě, protože žádné nebylo, tvůrci zřejmě počítali s tím, že budou ve svém díle pokračovat... ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

2/10. Bohužel, tak takhle ne. Jediné, co se povedlo, tak je myšlenka. Všechno ostatní je prakticky k ničemu. Záběry kazí totálně atmosféru džungle. The River se bez toho klidně mohlo obejít by to bylo k seriálu plus. Další věcí je, že je to vlastně hrozná nuda. Natož, že tu je jen osm dílů, tak to dokáže při každé epizodě ohromně nudit a měl jsem problémy to vůbec dokoukat. Celý seriál tedy dohromady obsahuje osm epizod, do niž scénáristi narvali, co je kde z hororových příběhů napadlo. A to myslim od duchařin až k zombíkům. Celkově to dává dost nesourodý a nezáživný seriál, který doufejme byl i první osmi dílnou sérií skončen. Raději si pusťte znovu LOST. ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Seriál je sice krátký,ale za to velmi dobrý.Pilot mi připadal tak nějak chaotický a nevěděl jsem co si o tom mám myslet.Zkrátka se mi to moc nelíbilo,ale seriál jsem rozhodně nezahazoval někam ke dnu a po nějakém čase jsem ho zkouknul.Musel jsem si zvyknout,že to není nějaký typický seriál,ale že je to prostě něco jiného a když jsem si zvykl mohl jsem si to také řádně užít a taky,že užil.Je to prostě trochu jiný styl natáčení a já si nejvíce užíval tu hororovou stránku,protože když jsem na to čučel v noci,pil jsem jedno kafe za druhým a měl pěkně nahnáno.Vždyť přeci tvůrci nejsou žádní amatéři,přeci jen mají něco za sebou.Postavy jsem si snadno oblíbil.Někdo mě trošku sem tam štval,ale to se dá snadno prominout.Hlavně prostředí jsem si zamiloval(jedno z mých nejoblíbenějších).Řeka mě bavila.Bylo to skvělé dobrodružství.... ()

Trky 

všechny recenze uživatele

Výborný a zase výborný seriál, jak píše Stobbart, čekala jsem pokračování, bohužel jsme se nedočkali, na tomhle seriálu mě dostala malá maličkost, každý díl byl samostatný a přitom byl hledaný jeden profesor, :-) ()

starblade 

všechny recenze uživatele

Tak špatný jak tady někteří píšete to není. Třeba syn určitě nevypadá starší než jeho matka. Tak strašidelné jak jsem si myslel to nebylo, ale vysílaly se zatím jen dva díly. Podle mně prostředí a nápad s duchy je víc než dobré spojení, které by (doufám) v dalších dílech mohlo fungovat. Nahrávky od předchozí expedice, která se ztratila, tam určitě dobře zapadají. Přece jen jak jinak by se nová expedice některé věci o ztracených měla dozvědět? Doufám, že tam bude i setkání s domorodci, kteří by příběh taky mohly svým způsobem oživit. Celkově na mně seriál působí dobře. Jen se prostě pomaleji rozjíždí. Jenže já už dal šanci Alcatrazu a Řeka si šanci taky zaslouží. Proto zatím **** EDIT: Nakonec to nebylo špatný, že? Ale i já jsem trochu prozřel a uviděl chyby a co je horší přestalo mně to bavit. Druhou sezonu radši ne, prosím. Nakonec *** ()

jerdnok 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám pouze kvůli tomu, že byl seriál natáčen na zajímavém místě, viděl jsem pouze první díl a myslím, že mi to stačí. Tak neskutečně hloupé dialogy jsem hodně dlouho neslyšel. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

S ohledem na mnohé negativní reakce jsem však se setkal se seriálem, který odsejpá, nenudí a technicky není odfláknutý. Pravda, logika měla často dovolenou, ale zábava dostačující, putování pralesem je ve své podstatě dobrodružné. Příběh připomíná počítačovou hru, kde hrdinové plní jednotlivé questy a postupně se dostávají dál. Mně to stačilo. ()

Elssir 

všechny recenze uživatele

Podle mě seriál nemusí být plný zvratů a nepotřebuje ani složitou zápletku. Ano je to neumělé a ano je to plné chyb. Přesto to ale není seriál, který by se měl hned házet na hromadu hnoje. Příběh je zajímavý a lidi, kteří mají rádi dokumentární seriály na způsob Steva Irwina by mohli být i potěšeni. Osobně si myslím, že to, že neukázali onoho "bubáka" je jen dobře. Jinak by se to tu hemžilo komentáři na způsob, vždyť to bylo spíš ubohé než děsivé. Takže zatím čekám na další díly a poté uvidím. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Prvni rada kompletni a ja se prijemne bavila, obcas se poradne lekla a obcas se poradne zasmala. Je to spravna oddychovka, zadna krvarna, neokoukani a sympaticti herci, zajimave prostredi i namet. Pochopitelne ze se autori nevyhnuli nekolika scenaristickym paradoxum, ale to mi ani moc nevadilo. Osm dilu je totiz dost malo na to, aby clovek "zapomnel". U tech nechutnych telenovel je podobnych paradoxu 60 na serii, ale ta ma tolik dilu, ze si toho clovek ani nema moc sanci vsimnout:-) Doporucuji, pokud chcete vyzkouset neco "jineho". Velmi solidni 3*, spis 3* +1/2 * ()

SnOuWeX 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé, bohužel trochu postrádám atmosféru. Jinak vcelku zajímavý nápad, až na variaci "zombíků". Škoda, že je to otevřené, zajímalo by mne jak to dopadne a jak vysvětlí některé otázky. ()

Cudlicek 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že to není nejlepší seriál, ale určitě není tak hrozný, jak tady někteří tvrdí. Občas to trochu skřípe a některé "záhady" jsou dost hloupé, ale vcelku je to spíš takové o něco horší LOST. ()

Reklama

Reklama