Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení Souboje národů se jaksi zapomnělo na klíčový prvek úspěchu originálního Wipeout, a tím byl humor. Ať už se jedná o různé eskapády soutěžících, rozhovory s nimi nebo perfektní komentáře moderátorů. V této československé mutaci chybí a ve výsledku je to strašná nuda, opakující se v každém díle. Proč se moderátoři chovají, jako by šlo o seriózní sportovní utkání a neustále plácají jak je kdo šikovný, bla bla bla? Snad aby někoho neurazili? Další věcí je, že se v předloze často mění tratě, celá trať a hlavně jednotlivé etapy. Zde je to pořád to stejné dokola, škoda ()

Reklama

Oyer 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní že ostatním japonským, americkým a já nevím jakým ještě podobným soutěžím dáváte tolik hvězdiček. Tady, kde alespoň můžete namísto stejných japončíků fandit celým týmům reprezentující jednotlivé státy včetně ČR (vlastně československý - tomuto spojení nerozumím...), to vám moc nevoní... Úroveň soutěží podobná jako u desítky ostatních, které v poslední době zaplavují obrazovky. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpornost! To jako někoho na nově napadlo, že bude strašně fajn se podílet na tomhle podvyživeném parazitu na původním pořadu? To si vážně někdo myslel, že když si budou hrát na novodobé Hry bez hranic v rámci wipeoutu, že jim na to lidí skočí? No dle ohlasu jim to u někoho vyšlo. U mě rozhodně ne. Po dvou dílech považuji za naprosto nemorální tohle udržovat při životě. Neustálé opakování informací, umělohmotné emoce a naprosto nesnesitelný Bouček v roli moderátora, který se snaží loudit spektrum emocí z naprostých banalit a ani trochu mu to nejde. Navíc je tu fail v použití názvu souboj národů podruhé pro soutěžní typ pořadu. Ne že bych chtěl vedení Novy nějak podezírat, nicméně čas od času by to chtělo drogy vynechat a ušetřené peníze s čistou hlavou investovat někde rozumněji. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama