Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na Drtivou porážku na Barrandově (konkrétně na americkou verzi), královsky se bavila a napadlo mě, jak by to asi vypadalo, kdyby bylo něco podobného u nás. A je to tady a je to přesně takové, jaké to být nemá. Vtip vyprchal a nastoupila hodinu a půl trvající nuda. Nova moc nepochopila, že tato soutěž staví na krkolomných pádech a jednoduchých vtipech na účet soutěžících, nasadila vážnou tvář a skvělý formát Wipeoutu utopila hluboko v bazénu. ()

Reklama

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Wipeout (americký pořad), je zábavná odreagovačka, ve které se během 41 minut odehraje vše podstatné. Jsou představeni největší loseři na startovní dráze (pochopitelně je jim věnováno pár vteřin, aby divák nebyl znuděn), nejlepší a nejzábavnější držkopády (o tom pořad je Novo) a pak elitní závodníci, kteří si to ve finále rozdají o vítězství. Nova ale udělala Wipeout po česku. Jinými slovy, naprosto to posrala. Primárně se soustředí na rozhovory s celebritami, které znáté z českých telenovel a nebo reklam na Komerční banku, polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnosti. Chápu, že si všichni při natáčení užili spoustu zábavy, ale aby to mohli vysílat milionům lidí ve dvouch zemích, musí to být zábavné pro ně. Další podělaná variace na úspěšnou reality-show ze západu. 5% ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama