Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

PROROK14 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Hvězdy sobě aneb musíme jít tomu štěstíčku trošku naproti. Dámy a pánové, dopadli jsme na dno! Východní blok si na nic nehrál a přijel s lidmi, kteří chtěli za vlast bojovat v adrenalinové soutěži. Naši, pod heslem sledovanosti a lepším zítřkům vstříc, vytvořili ještě s čobolákama kokot mix tým a přijeli se na férovku ztrapnit. Jejich výkony nejsou k smíchu, ale jen ubohé. Pokud si dobře vzpomínám, v časech Her bez hranic jsme soupeřili se západními státy. Vzhledem k naší filozofii se však úprku na východ nemůžu divit. Realitě neodpovídající komentář, vzájemný řitní alpinismus našich a křečovité pokusy o humor. Pokud to někomu připadá jako důvody pro pravidelné sledování, tak je na správné adrese. ()

Reklama

Alqarin 

všechny recenze uživatele

On původní Wipeout totiž nebyl vlastně ani tak o pádech, jako o tom, jak ujetý tam zvali lidi. Namátkou si vzpomenu třeba na týpka, co si řikal Cowman, tvrdeil, že je z planety Cow a celou dobu bučel (i když nakonec vyhrál, tzn úplně mimo asi nebyl). Pak samozřejmě holka, která neviděla 3 metrovou tyč stojící přímo před ní a spousta dalších korpulentních soutěžících, kteří se předháněli v okázalosti svých pokřiků a bůhví čeho ještě. Právě to s komentářem Richarda Hammonda byla pro mě asi nejzábavnější stránka Wipeoutu a v téhle "národové" verzi nejsou ani potrhlí soutěžící, ani vtipný komentář. Takže nuda. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Bola to aj zábava, páčil sa mi výber súperov, teda krajín. Naše samozvané a bulvárom zvané, takzvané celebrity sa tam však tiež objavili, ale na tom by nič nebolo, nebyť veľkého počtu trápností. Súťaž, niečo na vzor tých japonských. Chcel by som si to vyskúšať. Bola by to určite aj zábava. Avšak nie do ľadovej vody. Nepáčili sa mi falošnosti a veci robené nasilu. TV Markíza robí v súčasnosti jeden horší program za druhým. Je to taká komerčná televízia, ktorá sa snaží stať akousi televíziou založenou na americkom štýle, niečo z bulváru, niečo z vlastnej propagandy a v celku veľmi odpudivé, nepozerateľné a hlavne falošné. Nezachránili to ani peknými ženami. Toto som teda nezožral! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Na originální Wipeout nekoukám, ale tipuju, že to bude něco podobného jako můj celkem oblíbený Ninja Faktor. Bohužel, Nova udělala verzi s celebritami, a více než na samotné překážky se soustředí na rozhovory s nimi. A ani samotné zdolávání dráhy nemá ani zdaleka takový švih jako v Ninjovi. Částečně za to může i nemastný neslaný moderátor Libor Bouček. A ani výběr celebrit není nic moc, viděl jsem sice jen jeden díl, ale přišlo mi, že tam jsou samý vypatlaný blondýnky, který nezvládnou jedinou překážku, a všichni je pak poplácávaj po zádech, jaký byly dobrý. Proč tedy 2*? Nenudil jsem se, a v pohodě jsem ten jeden díl dokoukal. Ale další si nelajsnu. /viděno v TV: 35% a 2*/ ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama