Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Kámoši k nezaplacení kteří jedou jednomu z party na svatbu do Austrálie,jenže cestou se zastaví koupit si nějaké hulení a pak všechno začne.Řada nečekaných příhod kvůli ztřeštěným kámošům málem zkazí celou svatbu.Docela vtipné a zábavné scény,hlavní atrakcí asi byla ovce která sežere na co přijde včetně koksu. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ten anglický pokus o Hangover selhává snad úplně ve všech. Ve výběru herců, ve fekálních vtipech, v beranovi, v trapnosti okamžiku, krátce řečeno úplně ve všem. Takže jsem si párkrát ublink, sem tam jsem se sebe zeptal, proč nedělám něco smysluplnějšího, než se dívat na tohle a pak jsem s radostí ohodnotil odpadem!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pařmeni je docela povedená komedie, ale na téma, které už tu stokrát bylo a ještě hodněkrát bude. Klasická mladistvá komedie se hodně podobá Prcičkám či Pařbě ve Vegas. Možná i z toho čerpali autoři tohoto filmu. Ačkoliv je to stále jedno a to samé pořád dokola (děj, stejné charakterové postavy, trapasy, happy end,...), tak se prostě občas u toho musíte zasmát. Líbili se mi i písně, které zazněly. Kbybych měl hodnotit, jak mě toto dílo bavilo, tak bych dal hvězdy čtyři, jelikož zde hodnotím kvalitu filmu, dávám hvězdičky tři - 70%. ()

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší (možná proto, že dospělí) Přizdisráči... No ... Na tomhle filmu jsem našla tři pozitiva - relativně vtipnej trailer, Krise Marshalla a hezkou tvářičku Xaviera Samuela... Jinak je mi líto, ale fekální, sjetej humor a gtrapasy hlavních hrdinů ve mě hluboký dojem nezanechali a silně pochybuji, že jim někdy dám druhou šanci... Díky bohu, že jsem se na to nevydala do kina... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama