Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán ()

klida 

všechny recenze uživatele

"-Promiň." "-Ne, Milane, ty promiň." Nechtěně humorná koláž drsných výrazů, product placementu (Metro, Semtex, Radio Impuls, Peugeot, ...), luxusních obleků, katalogu kamerových systémů a osob sedících před nejrůznějšími obrazovkami. Smál jsem se nahlas, až se lidi otáčeli. Jediný zajímavý herec je Langmajer, který opravdu baví, nicméně ukrutně přehrává, čímž posouvá celý snímek ještě více do roviny parodie. Třískův otitulkovaný monolog v duchu "vyšší hry" pobaví. "Mladá fronta je to nejhorší, co nás mohlo potkat." ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Nechápu většinu z vás a nechápu tak nízké hodnocení (24% a 244. nejhorší film). Mě se film líbil a i přes velkou kritiku jsem se rozhodl zajít na to do kina. Spoustu známých herců - super! Bylo to napínavé a zajímavé. Film, který otevřeně znázorňuje politickou a podnikatelskou scénu, která je plná korupce. Budu jeden opravdu z mála, ale Hranaři u mě zabodovali !! Já tyhle filmy fakt můžu, takže to byl určitě můj šálek čaje. 77% (with T.) // (5.5.2012) - Druhá projekce a hodnocení zvedám. Ještě jednou říkám - nechápu většinu z vás. Tenhle film je velmi dobrý, tak proč ho hodnotíte tak nízko? Takhle to v českých luzích a hájích opravdu chodí (korupce, zmanipulované státní zakázky, lobisté, mafie, atd...). Tenhle film chci velmi brzy zase vidět. 80% (with J.) // (18.7.2012) - Repete :-) Film je prostě hodně dobrej.. Opět zvedám. 82% // NOVA HD (23.3.2013) - Do čtveřice všechno dobrého :-) Pořád si stojím za svým a podle mě je to jeden z nejvíce podhodnocených filmů, co se na čsfd vyskytují. K dnešnímu dni má 31%, což já prostě naprosto nepobírám. Hodnocení ponechávám - 82% / Další projekce: NOVA HD (srpen 2015) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Jsem podstatně shovívavější než uživatel SoolenJV, ale musím říct, že ten film je jeden VELKÝ narativní bordel. Během úvodní půlhodiny vysype na scénu asi dvacet postav, protřepe, prostříhá, a kdo se neorientuje v myšlenkových pochodech scénáristy, je naprosto ztracen. Ale nemusí se bát, stejně se to zvrhne v klasickou storku o pomstě a letadélku do Dubaje. Herci se předstihují v disciplíně, kdo bude víc přehrávat, špatně volená hudba vzbuzuje divákovu úzkost - že to nikdy neskončí. Bohužel tomu hodně chybí i do kultu Nahoty na prodej - a navzdory tomu, jak je ten film mimo, má hodně slušné vizuály. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Občas jsem fatalista, ale opravdu jsem netušil, že existuje peklo na Zemi a že z nějakého filmu budu tak konsternován, že o něm nebudu schopen smysluplně mluvit (a pak jsem si uvědomil proč taky, když stačí mít šablonu a na tyhle filmové šablony ji použít.) Snímek z alternativního vesmíru alternativního vesmíru. U české kinematografie zřejmě neplatí, že ode dna se dá už jen odrazit. My musíme hrabat! PS byl jsem podobně atakován jako woody, ale do téhle mediální žumpy se fakt zapojit nehodlám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama