Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Sice klasická teenage komedie, ale tahle britská parta je mnohem víc uvěřitelnější než valná většina teenagerů z americkejch filmů. Sou občas taky přehnaný, ale pořád je to v mezích! Seriál byl super, film je taky dost dobrej, velice dobře sem se bavil. Jen škoda, že už to asi bylo jejich poslední dobrodružství ! A chci triko "I FUCK KIDS" ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl seriálovou předlohu, ale i tak mě tato britská teen komedie hodně pobavila. Ze začátku mi sice trvalo než jsem si na hlavní kvarteto a jejich styl humoru zvyknul, ale potom už jsem jenom příjemně bavil. Postavy jsou sympatický a vtipnejch scén a hlášek je tu opravdu požehnaně, takže člověk může tvůrcům v klidu odpustit i takový fekální úlety jako hovno v nose. Překvapivě to funguje i po tý "romantický" lince. Zkrátka výborná komediální jednohubka, která se v pohodě hodí na každou chlastací party :) 70% ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu sem neviděl ani minutu, nevěděl jsem co od filmu čekat... Pominu-li nepravděpodobnost setkání dvou čtveřic sobě souzených na dovolené, pominu-li, že ústřední čtveřice je banda dementů, jimž tvůrci jejich charakterové vady vyhnali do extrému, pominu-li, že ve filmu hraje odporná muzika, pominu-li, že film je splácaninou snad všech doposud natočených teenagerovských, více či méně povedených, komedií a konečně pominu-li, že příběh filmu se skládá z epizodek, z valné většiny, nepovedených, tak jsem se u filmu celkem bavil... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Z údajně úspěšného seriálu jsem neviděl ani jeden díl, takže nevím, nakolik se film povedl v kontextu se seriálem. Hodnotím tedy pouze další teenagerskou komedii, kde lítá spousta slov jako kunda, píča, čurák, šukání apod., což mě sice nijak nepohoršuje ani neznechucuje, ale když to má být jednou z hlavních složek humoru, brzy je to dost nudné. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přizdisráči se vrátili se stejnou dávkou humoru jako tomu bylo u seriálu. Úsměvné scény střídají chvíle, kdy se nemůžete udržet nesmát, do toho nějaký ten humor za který by jste se nejraději propadli do země. Jako plus je určitě i vyměněné omšelé anglické prostředí za pohodové Řecko. Seriál není nutné vidět, ale k pochopení postav si to užijete více a pokud jste mladý, máte rádi zábavu, určitě vás to naláká na letní dovolenou. Dávej pozor, aby nepřepadla přes palubu nebo... Budou si myslet, že jsem nový ostrov? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama