Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel Brano smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Bernyz

Fakticky vzato jde o pokračování, ale osobně dvojku zatím vnímám jako zopakování stejného vzorce, variovaného akorát tím, že tentokrát parta pojede do Austrálie. Moc velký progres tam nevidím. :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Seriál sem viděl a film mě bavil, podle mě není potřeba a může bejt postaven jako klasickej samostatnej film... a nevidím důvod proč to nenadabovat :)

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

U mě jednoznačně ano! Seriál vytváří řadu situací hodných záchvatu smíchu a řadu kultovních momentů. U filmu mi tohle nějak chybělo...

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Seriál: 81%, film: 61%

To je ten seroš o tolik lepší než film? (Neviděl jsem ani jeden díl, tak nemůžu porovnávat. Ale film byl docela fajn).

Bernyz

Bernyz (hodnocení, recenze)

I když hodně lidí řiká, že není potřeba vidět seriál - já myslím, že je. Minimálně pro představu na co do kina jdu... Není to pro každého, a proto opravdu doporučuji zhlédnout aspoň pár dílů. :) Film skvělej :) ****

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

x.jen.tak: :D on právě seděl dvě sedačky ode mě a měl jsem z něj podobný pocit :D. Škoda jen,že jsem si nevšilm, jestli se náhodou nezvedal díve než byl vůbec vylosován :D

x.jen.tak

x.jen.tak (hodnocení, recenze)

To bylo jistojistě našmelený. Ten týpek seděl řadu přede mnou a po celou dobu zachovával kamennou tvář. Ani se vlastně nekouk co vyhrál...:D

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

Chci se zeptat těch, co byli na csfd projekci, jestli se jim stejně jako mě zdálo symbolické, že hlavní cenu vyhrál frajer s lístkem číslo 1 :-):-)

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Pilda17: na titulky.com existuje sekce "rozpracované titulky". Tam najdeš info.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Koukal jsem, že ke stažení už je dobrá kvalita na ulozto.cz, nevíte jestli někde sehnat titulky?

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Po první serii jsem to před nějakým rokem přestal sledovat hlavně kvůli dutým postavám, i když to bylo občas dost vtipné. Ale 90 min snad zvládnu. A jestli bude soundtrack tak kvalitní jako k seriálu, tak jedině dobře.
moviesfanHrabo: Tento film má vlastní děj, takže krom toho, že nemáte k postavám vytvořený žádný vztah a vůbec je neznáte, tak by nemělo dělat problémy se na film koukat i bez znalosti seriálu (navíc když už to jde i k nám do kin)... V seriálu vlastně totiž nejde o nic, co byste měli vědět krom toho, že jsou to školní loseři, kteří se snaží zasunout a ožrat kde se šance namane a na co šáhnou, to poserou :)... jestli si to dobře pamatuju.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Jo, taky by mě zajímalo, jestli se na to může koukat člověk, který vůbec nezná seriál...?

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Nevíte jestli je nutné znát seriál nebo film na něj nijak neodkazuje? 
Seriál neznám, tak abych se ve filmu kdyžtak neztrácel :)

petulinkaz

petulinkaz (hodnocení, recenze)

Hmm, to je pravda, takže budeme prostě muset čekat...:(( Ty jo, ono i 3 série seriálu je málo, už to mám nakoukaný:) Ale koukám pořád:) Je to fakt bomba a na film pujdu hned první den premiéry..:)

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

A mimochodem, vydání na DVD zatím není známo, ale odhaduje se až někdy na prosinec. Čili pokud někdo nehodlá jet do kina přímo do Anglie, potom vyjde skoro na stejno jestli budeme čekat na českou premiéru nebo vydání DVD (a před vydáním DVD to v podstatě jinak dostupné nebude).

petulinkaz

petulinkaz (hodnocení, recenze)

Tak to já taky ne, to je úžasný, kde si to zjistil? A kdy to bude v kinech?:))

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Tak to je bomba, Přizdis*áči! Distribude pro kina v ČR! Tak v to jsem ani ve snu nedoufal!

petulinkaz

petulinkaz (hodnocení, recenze)

Kde se dá ten film sehnat? A jsou k tomu titulky? Díky moc za info. Ten seriál je fakt výborný!

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Na toto sa velmi tesim, pri seriali mi trvalo kym som mu prisiel na chut, ale potom mi bolo strasne luto, ze sa uz konci :)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama