Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

…a pátý jezdec je Svrab. Obyčejně ho dostávám z filmů, v nichž je zaháčkován ten sádelnatý hlas mimozemšťana Paula a ani tento zvrácený pokus o jakousi profesní upřímnost nebyl výjimkou. Festival infantilní zastydlosti, schovávající se do děravého pláště satiry na hollywoodský průmysl, mohl být klidně režírován šíleným duem Seltzer-Friedberg a vyšlo by to nastejno. Lze pochopit, že se všichni zúčastnění královsky bavili, ale ve vztahu k diváckým pocitům se může mnohdy jednat o nepřímou úměrnost, takže zatímco jsou někteří paprskem frků opluskaného Rogena taženi do ráje komedie, já si na návštěvě ve Francově garsonce připadal jako afroamerický česač bavlny na výročním sjezdu Ku-klux-klanu. Chyba ve filmu (spoiler): Nechci si hrát na Jana Rejžka, ale Backstreet Boys patří na protipól místa blaženosti.. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Takový ten pošahaný film který vymyslíte s partou kámošů na párty v baráku když jste totálně ožralí a sjetí, a rovnou ho tam i natočíte na půjčenou kameru. Až na to že tady je za tu partu kámošů komediální špička současného Hollywoodu, místo papundeklových kulis mají velmi kvalitní CGI triky, a do cameo rolí obsadili úplně všechny co na kopci nad Los Angeles kolem nich bydlí. Je to něco jako Movie 43, ale s tím že není až tak perverzní, bere se o dost vážněji, a trochu víc připomíná normální film . Pro znalce ostatních filmů zde hrajících herců je to totální nerd-fest. 8/10 ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Partička bývalých Machrů a šprtů je sice dostatečně sebeironická na to, aby si ze sebe dělala prdel a častovala se nadávkami nejhrubšího zrna, ale chybí jim trošku soudnost, co se týče promyšlenosti filmu. Tvůrci sází na to, že jsou prostě celebritami k sežrání a že diváci budou jásat pokaždé, když se sejdou na obrazovce. Občas se pracuje i se samotným statutem herců, např. role hodňásků Michaela Cery vs jeho role prasáka zde. Scénář Seth Rogen nejspíš splácal na párty podobné té v úvodu filmu a dialogové improvizace na tom nic nevylepší. Apokalypsa v Hollywoodu může posloužit jako jednorázová jednohubka pro relax více lidí u obrazovky, ale rozhodně není kvalitním filmem, ani zapamatováníhodnou komedií. 5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁM TĚ RÁD, SETHE, VŽDYCKY JSEM MĚL“ ... ,,TAKY TĚ MÁM RÁD, UMŘEME SPOLU“... /// A znáte tu vo tom, jak si Rogen potřeboval zvednout sebevědomí? Proto sedl a psal a psal, pak režíroval a hrál… Jako nic osobního proti Sethovi nemám. On má rád fekální humor, já ne. To je asi tak všechno, co nás spojuje. Tady je chvilku zábava vidět chcípat ,,hvězdy“, pak taky Ceru a je škoda, že ta parta přeživších kámošů nemá trošičku jiný složení em>(jasan, asi by to pak nebyli kámoši, chápu.). Namelou se tady tuny sraček a (měřeno vod voka…) vychází tak jedna dobrá hláška na jednu tunu. Ta vobčas vyloudí i úsměv, ale asi nejsem ten pravej, aby seriózně hodnotil skupinku mamrdů uvězněnejch v baráku. Jsem schopnej uznat, že prodat film, kterej stál pár doláčů, kterej nemá scénář a těží jen z pár známejch ksichtů, do kin celýho světa je možná větší frajeřina, než ho natočit. Ale na mě to bylo málo úchylný a teda i ftipný. To třeba Mládeži nepřístupno, byla možná větší píčovina (no, spíš nebyla. Byla! Nebyla!...), ale zvrhlýho humoru jsem si užil. A taky ta schopnost, udělat ze sebe magora, tady svědčí jen Francovi. Ty ostatní totiž magoři jsou (kromě Emmy, vím, ale ta je normální!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zadek Michaela Cery si představuju jako malou koblihu. Malou pihatou koblihu... 2.) Zjistím, že natočit film, nemůže bejt zase taková věda. 3.) Thx za titule ,,krasnyprinc“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Freaks forever, man... No, nevím. Parta, která se kdysi sešla pod taktovkou Paula Feiga a Judda Apatowa na natáčení kultovního seriálu Freaks and Geeks v posledních letech chrlí jednu politicky nekorektní řachandu za druhou, ať už je zrovna Zbouchnutá, Superzlá, dává (či dostává) Kopačky, hulí Travičku zelenou, zachraňují princezny jako Princ a pruďas či nejnověji zažívá konec světa z pohodlí vlastního bejváku v Apokalypse v Hollywoodu. Faktem je, že přestože jde o docela vtipný film (s několika hodně přísnými momenty - viz. Michael Cerra na koksu), začíná tady silně fungovat princip zmenšující se návratnosti (diminishing return) - pokud jste viděli pár z výše uvedených filmů (je jich samozřejmě ještě daleko víc), budete mít možná tu a tam nepříjemný pocit deja vu a dojem, že platíte za něco, co už jste viděli. Takže tak. Mě osobně nezbývá než doufat, že si tahle nesporně talentovaná banda dá nějaký delší inspirativní trip v poušti a přijde příště s něčím novějším. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Jedna z prvních verzí filmu byla, že apokalypsa začne ve chvíli, kdy jsou protagonisté ve studiu, kde se zrovna natáčí videoklip Busty Rhymese. (Johnec)
  • Michael Cera původně neměl Rihannu plácnout přes zadek, ale jen naznačit pohyb a zastavit těsně před dotykem. Na kameře to však nevypadalo věrohodně, a tak se jí Cera zeptal, jestli ji může opravdu plácnout. Rihanna souhlasila, ale jen pod podmínkou, že ona dá jemu také opravdovou facku. S každým dalším opakováním scény přidávala úderu na síle, protože už ji nebavilo nechat si osahávat zadek. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama