Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Recenze uživatele Astaroth12 k tomuto seriálu (3)

The Fades (2011) 

Nanajvýš 3 * film vie prečo a ja to viem tiež. Miestami hlupučke, miestami chaotické a aj tak ma trocha môj obdiv. Lebo niekoľko scén bolo vydarených, len škoda, že ako celok až tak vydarený nebol. ()

Episode 1 (2011) (E01) 

Ako zahajovačka dobré, je tu veľmi veľa otázok a dúfam, že prídu i odpovede. Triky mohli byt i lepšie ,ale zato ponurá atmosféra a pocit niečoho temného je parádne rozvinuté. To klobúk dole. ()

Episode 2 (2011) (E02) 

Poznavanie pravdy a ako sa veci maju sa tu pekne prelína s temnotou. Lenže film chce byť i vtipný i temný a prestalo mu to vychádzať. A to som sa začal strácať i v postavách a to je už dosť veliký pruser. Uvidíme dalsia cast, ale tato to veru nedala. Slabe 3*. ()

Reklama

Reklama