Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (51)

Ant 

všechny recenze uživatele

První epizoda mě nechala chladnou a akorát to vě mě vyvolalo reakce ve stylu WTF? Ale to co se začne dít od 4. dílu, je naprosto neskutečná paráda. Já vážně nevím, jak to ti Briti dělají. Herci jsou výborní. Především mi neznámý Iain De Caestecker mě jednoduše odrovnal. Konec je cliffhanger toho nejhoršího druhu a já chci 2. řadu. Tak nic, seriál po 1. řadě zrušen. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Velká Británie u mě seriálově dost boduje. The Fades (Vyhaslí) přišel s nevšedním nápadem a výborným provedením. Od prvního dílu se to zlehka rozjíždí a postupně nabírá lepší a lepší kvalitu (atmosféra čím dál lepší)! Herci byli pro mě neznámí a o to víc jsem nadšená, protože lepší obsazení jsem si přát nemohla. Pomalu a jistě se tu rodí herecká hvězda - Iain De Caestecker(Paul). Další postava, která mě zaujala je Mac (Daniel Kaluuya) a to asi především proto, že jeho nezapomenutelné hlášky odlehčují od příběhu a navíc skvěle pobaví. ,,Tolkien měl zvrácenou sexualitu? - Oko Mordoru, ten muž byl jasně strachy bez sebe z vagín. Závěr série byl famózní a už se nemůžu dočkat další série! ()

Reklama

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Seriál, který na mě působil rozpolceným dojmem. Na straně jedné jde o atmosféru a na té druhé se autoři snažili protlačit humor a vztahy mezi adolescenty. Nápad není až tak originální, jedná se o vykradenou Hlídku od Lukjaněnka a kdyby zde nebyly některé poněkud otravné postavy, bylo by to také o moc lepší. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu všechno funguje. Kamera, kostýmy, herci, hudba. Všechno do sebe zapadá. Zpočátku jsem měla pocit, že je příběh trošku přitažený za vlasy, ale s každým dílem mě tenhle pocit opouštěl a během 2-3 dílů byl pryč. The Fades se s ničím nemazlí, když máte pocit že všechno půjde tak jak předpokládáte, tak vás seriál překvapí. Vynikající, opravdu zasloužených 5* ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama