Reklama

Reklama

Fate/Zero

(seriál)
  • USA Fate/Zero
Trailer 1
Japonsko, (2011–2012), 10 h 50 min (Minutáž: 25–50 min)

Série(2) / Epizody(25)

O tajemný svatý grál, který svému držiteli přináší zázračné vlastnosti, svedli už tři bitvy bez jasného výsledku. A teď chystají čtvrtou. (Netflix)

Recenze uživatele kubka4 k tomuto seriálu (2)

Fate/Zero (2011) 

Výborné anime, které mě zaujalo již od prvních minut. Není příliš časté, že ani na konci první série vlastně nevíte, kdo je ta hlavní kladná postava a kdo hlavní záporák. Tuhle tajemnou atmosféru zvládá první série skvěle, stejně jako kvalitní souboje a zajímavé, unikátní postavy. Prakticky u každé najdete jak kladné, tak záporné vlastnosti. Já si osobně nejvíce oblíbil celý tým Enzbernů, ale Kariya nezůstal příliš za nimi. Musím vyzdvihnout animaci, která je ohromující a vypadá božsky. Díky tomu i souboje působí přímo epicky, což jen umocňuje výborná hudba. Vzhůru na druhou sérii! - 100% ()

Season 2 (2012) (S02) 

Druhá série už nabírá na obrátkách. Je ještě mnohem temnější a emotivnější než série první. Vše pomalu nabírá pevné obrysy, ale místo sledování radostného příběhu o hrdinství a spáse světa se nám dostane realistický (bohužel i naturalistický) pohled na svět. Pro většinu těch, kteří viděli Fate/stay night to asi není žádné překvapení, ale pro mne to byl přímo šok... SPOILER: Vše se mi zhroutilo před očima a v mých očekáváních nezůstal kámen na kameni... Nechápejte mě špatně, kvalita seriálu se nijak nesnížila, ba naopak, ne vždy mě něco dokáže takhle překvapit. Pouze jsem měl naprosto jiná očekávání, nebo spíše přání ohledně průběhu děje a osudu jednotlivých postav. Tragičnost konce mě přímo paralyzovala... Zpracování a hudba si udržely vysokou kvalitu první série, za což jsem opravdu rád. Nakonec mohu jen dodat, že Fate/Zero je vynikající anime, které mohu doporučit všem fanouškům tohoto specifického žánru. - 100% ()

Reklama

Reklama