Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Boro171 

všechny recenze uživatele

To čo robí Top Gear takým skvelým a originálnym "automagom" je kombinácia moderátorskej trojice, skvelého britského humoru a neobmedzeného rozpočtu BBC. Skvelá zábava pre všetkých od absolútnych autmobilových laikov až po pravých "petrolheads". Taká zohratá trojica ako Clarkson, Hammond a May, nemá nikde vo svete obdoby, týto páni sú ozdobou celého programu. Skvelé výpravy, humorné pojaté recenzie a novinky zo sveta motorizmu v úžasnom produkčnom spracovaní. Samostatnou kapitolou sú ešte tématicky ladené špeciály, ktoré sú ešte o niečo lepšie. Samozrejme by Top Gear nemohol existovať bez Stiga, ktorý sa stal akýmsi "badass" maskotom. Neúnavne vyčkávam na nové diely. Autá nikdy neboli zábavnejšie. 100% ()

boni 

všechny recenze uživatele

V autech se moc nevyznám, respektive mě vůbec nezajímají. Automobilový sport nepovažuji za sport, auto prostě a jednoduše považuji za prostředek, kterým se přemisťujeme z bodu A do bodu B, a přesto Top Gear zbožňuji. To je dle mého soudu dostatečně flagrantní vyjádření kvality. Sice jsem neviděl všechno, ale i tak si dovolím tvrdit, že kvalita jednotlivých epizod je opravdu na konstantní úrovni. Určuje ji v prvé řadě obrovský rozpočet, který BBC díky průměrné světové sledovanosti okolo 300 milionů lidí Top Gearu dala, a v řadě druhé až neuvěřitelně sehraná moderátorská trojice, jenž vše podá erudovaně a zároveň s mimořádně infantilním humorem. V jednotlivých dílech většinou přeskočím minimálně celebrity v autě za rozumnou cenu, to mě vážně nezajímá, a někdy i testy méně zajímavých aut, ale jakmile dojde na hlavní zápletku, tak si můžeme být jisti, že to bude kvalita. A když nám ještě čas od času do toho hodili nějaký ten speciálek, tak to už si musíme zákonitě - a s maximální lascivností - mnout pytlík. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pořad, který jsem poznala jen díky bratrovi a jeho obrovskému zájmu o auta. Mě auta vždycky tak trochu zajímaly, ale nikdy jsem se na žádný magazín o autech nedívala, teda kromě Autosalonu, který nám pravidelně hrával při snídani. Pak se ale můj bratr začal dívat na Top Gear a já poznala úplně jiný svět! Nejdřív jsem se dívala jen kvůli trojici moderátorů, hlavně teda Hammondovi, a jejich naprosto úchvatným vtipům, ale nakonec jsem přece jen začala poslouchat i ty technické údaje a došlo mi, že zajímat se o auta jen kvůli tomu, jak vypadají, je čisté pózerství. Top Gear miluju, kluky miluju, auta miluju, prostě všechno, co obsahuje pojem Top Gear miluju! Je to absolutně nejlepší a nejvtipnější pořad, který jsem kdy sledovala a velmi pochybuju, že ho někdy nějaký dokáže vůbec překonat ... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Auta mě nic moc neříkají a kromě mého milovaného Pontiac Blackbird mi přijdou tak nějak všechna stejná, ale tohle je prostě parádní pořad v první řadě o legraci. Skvělé nápady pro různé autotesty a fajn rozhovory se známými osobnostmi. Největší hvězdou však nejsou ani tak auta jako trio moderátorů s Richardem Hammondem v čele. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama