Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to má pořad o autech dělat, ale tento pořad ve mě vzbuzuje chuť žít. Taky je to asi, že koukám na HD na HD telce, ale ano! Samozřejmě většina aut co tam mají by mi v životě paní říkat nemohlo, ale vem to čert ne? Ukázat nám je mohou a on je to vlastně pořad pro oči. 3 pánové jsou vtipní a já jejich vtipy miluju, i když o Jeremyho bych si v opravdovém životě ani kolo neopřela, přece jen něco dokázal.Jejich výpravy jsou úžasné a i když si vydělávají strašné prachy co na tom? Dělají úžasnou show, která všechny baví. Mají tu nejlepší práci na světě a já jim to přeju! Protože když hlavně ve speciálech na ně koukám, říkám si, jak je na tom světě krásně :) ()

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Autům příliš neholduji, byť mi řidičský průkaz nechybí. I když mě tedy nechávají novinky ze světa automobilismu chladnější než ostatní příslušníky stejného pohlaví, nutno uznat, že autoři Top Gearu odvádějí svou práci velmi kvalitně a ukazují, že i recenze na auta mohou být podávána velmi zajímavě a netradičně. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Najlepšia relácia na svete! Niekedy sa pýtam sám seba že čo majú ich výtvory spoločné s autom (teda okrem štyroch kolies a volantu). Najzohranejšia trojka na svete! Neustále narážky na Hammondovu výšku ma dokážu vždy pobaviť tak isto ako podpichovanie " kapitána šneka". A pozrieť si nejaký špeciál, tak to je priam majstrovské dielo :) ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemá chybu :D žádný náš ani zahraniční pořad o autech se tomu absolutně nevyrovná. Top Gear má tak parádní ideu a nápady. Na to se dá koukat, i když vás motosport vůbec nezajímá.. Navíc Clarkson, Hammond a May tvoří skutečně harmonický pár ... no, ten, kdo to zná, tak mu bude asi ta poslední věta znít šíleně ;D ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V Bolívijskom špeciáli, čiže v 6. epizóde 14. série, je na konci 43. minúty vidieť kameramana za autom Jamesa Maya. (Polcas)
  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)

Reklama

Reklama