Reklama

Reklama

Prozrazení

  • USA Brake
Trailer

Agent Tajné služby Jeremy Reins je držen v zajetí v kufru jedoucího auta. Musí snášet psychické i fyzické mučení, když se z něj teroristé pokoušejí dostat informace pro jejich komplot proti prezidentovi Spojených států... Agenta tajné služby Jeremyho Reinse (Stephen Dorff) čeká velmi špatný den. Probudí se do naprosté tmy, absolutně zmatený a dezorientovaný. Jediné světlo vychází z krvavě červených digitálních čísel, které mu tikají nad hlavou. Jeremy si rychle uvědomí, že je v průšvihu. Těžce se mu dýchá. Skoro se nemůže pohnout. A na jeho volání o pomoc nikdo neodpovídá. Pak uslyší zvuk motoru a vše mu začíná být jasné... je uvězněný v kufru jedoucího auta. Když jeho věznitelé odhalí své motivy, Jeremy si uvědomí, že ho nepustí, dokud jim nedá všechny detaily o "Roulette" - tajné lokaci, kam se uchýlí americký prezident v případě teroristického útoku... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (54)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Minimalistický film, který se částečně může rovnat ještě s minimalističtějším a povedenějším Buried. Torres docela zručně manipuluje s divákem, který si pokládá otázku, kdo je přítel a kdo v tom jede a protože se pořád něco děje, film takřka nenechává vydechnout. A překvapí i závěr, i když ho člověk v povědomí tuší. Ten závěr byl vlastně to jediné, co mi trochu vadilo. Nebyla to pointa, co mi nešlo přes fousy, ale její zpracování. Tohle mohl autor námětu vymakat víc, ačkoliv věřím, že se po dokončení scénáře cítil jako génius. Buď jak buď, solidní jednohubka, která opět ukázala, že film se dá natočit i v kufru u auta. 80% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Torres si zkrátka nedokážu vymyslet svůj vlastní příběh a jen vykrádá námět z kvalitnějšího a cennějšího burried. Stephen je sice jednoznačný tahoun, ale nadruhou stránku, kdo by nedokázal zahrát myš zavřenou v bedně ukrytou v kufru auta ? Žádná velká věda, ale jako jednohubka určitě zachutná. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Film sice hodně na způsob Buried,ale rozhodně o dost sledovatelnější.Sice si myslim,že po čtyřiceti minutách,kdy to bylo vyšponovaný,měli filmaři Reinse nechat utéct z autíčka,aby ten film dostal novou energii.Protože pak to postupně nudí,tempo uvadá,a přestává to bejt zajímavý.A konec?Docela podivný,jak to ukončili,50%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Přiznávám...po celou dobu jsem byl přikovaný ke gauči, bavilo mě to a o napětí nebyla nouze. Závěr mě nejprve mile překvapil, ale záhy mi sklaplo tak, až mě huba bolela. Závěrečné rozuzlení se zkrátka nepovedlo a mělo to končit o minutu dříve. Dávám sice 4 hvězdičky, ale to jen kvůli tomu, že mě snímek bavil po celou dobu stejně. 70% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další Buried a ze začátku to i vypadá, že jsem ho dostal. Ale chybí tam pořádná atmosféra a ta bezmoc, co byla právě v Buried. Díky tomu už před polovinou filmu mě napadlo, co by se mohlo dít i když se tam střílelo a po vyndání Jeremyho z auta se mi to potvrdilo. Říkal jsem si, že to docela ušlo a takový slabší 3* si to zaslouží, ale ono to pokračuje a ten konec v sanitce to bohužel zabil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama